Årsager til lavere Abdominal & testikel smerter

02/05/2014 by admin

Testiklerne er et meget skrøbeligt område på den mandlige anatomi, meget gerne brysterne på en kvinder. Når det kommer til lavere abdominal og området testikel smerter kan undertiden forekomme. Sommetider smerten kan være ganske alvorlig, men det betyder ikke nødvendigvis, det er noget alvorligt.

Torsion

Testikel torsion er en tilstand, hvor sædstrengen bliver snoet og afskærer blodgennemstrømning til området omkring pungen og testiklerne. Dette er normalt forårsaget af en genetisk disposition eller det kan være resultatet af intens motion. Minimalt invasiv kirurgi er behandling for denne tilstand, og det skal gøres hurtigt.

Infektioner

Der er et par infektioner, der kan opstå i området testikel, der kan forårsage smerte. De kaldes orchitis og epididymis. Disse infektioner er forårsaget af en komplikation af en viral sygdom eller en urinvejsinfektion.

Skade

En indlysende årsag til smerter i nedre abdominal og testikel-området er fra at blive ramt der. Dette kan ske, mens du spiller en sport eller det kan være et resultat af at få sparket.

Brok

Brok ske når der er en pause eller svaghed i væggen af maven og en del af tarmene faktisk skubbe gennem hvilket kan føre til smerter. Behandlinger for Brok indebærer kirurgi hvor del af tarmen der stikker ud bliver skubbet tilbage og får repareret den iturevne mavemuskel. Men hvis Brok er små, behandlingen er lige venter og ser.

Nyre Stomes

Nyrerne er ansvarlig for evakuering af urin fra kroppen. Ofte gange, får de hårde aflejringer af calcium bygget inde i dem, der kaldes nyresten. Når de får gået fra kroppen, kan de forårsage alvorlige smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com