Hvordan til at opdage udviklingsmæssige dysplasi af hofterne

02/16/2014 by admin

Udviklingsmæssige dysplasi af hoften er en term, der anvendes til at beskrive en række forhold, der berører hofteleddet. Milde tilfælde af udviklingsmæssige dysplasi af hoften er når muskler og ledbånd omkring hofteleddet er løsere end normalt, så lårbenet at flytte rundt i mere end normale hofteleddet. I svære tilfælde af udviklingsmæssige dysplasi af hoften er lårbenet stand til at komme halvvejs ud af hip stikkontakten. Risikofaktorer for for udviklingsmæssige dysplasi af hoften omfatter en familie historie af betingelsen og en baby's position i livmoderen. Så hvordan kan du fortælle, hvis dit barn har udviklingsmæssige dysplasi af hoften? Afprøvning af hofteleddene er typisk udføres lige efter fødslen, men hvis anden grund du finde dig selv gad vide, hvis dit barn kan ramt af Hedeselskabet, der kan have været overset af lægens, derefter følge trinene nedenfor for at prøve og genkender den.

Instruktioner

Afsløre det i dit lille barn

• Være opmærksom symmetri af dit barns ben. Hvis ene ben ser ud til at være kortere end de andre så kan du tage dit barn til en læge skal undersøges for Hedeselskabet. Hvis barnet gå så en forskel i længden af benene kan blive bemærket, fordi barnet går på tæer på én fod med deres hæl konstant fra jorden som en måde at kompensere for forskellen i benlængde.

• Kig for ekstra ruller af fedt på indersiden af låret. Alle elsker disse lækre ruller af fedt, der dækker et barns ben, men ekstra ruller af fedt på indersiden af låret kan være en indikator for udviklingsmæssige dysplasi af hoften.

• Varsel hvis én hofteleddet bevæger sig anderledes end andre hofteleddet. Hvis kun én hofteleddet er påvirket af udviklingsmæssige dysplasi af hoften kan du kan opdage det ved at mærke en forskel i den måde, at de to hofter flytte.

• Spørg dig selv, hvis dit barn er at gå med en halte eller en vralte.

Hvad skal gøre, hvis du har mistanke om, at dit barn har det

• Aftal med dit barns primære læge. Det er vigtigt, end at du ikke forsøge at behandle betingelsen på egen hånd at forhindre hofteleddet fra udviklingslandene usædvanlig.

• Følg eventuelle instruktioner, der dit barns læge giver dig grundigt. Når det kommer til behandling af en abnormitet i en fælles, især en fælles så vigtig som hofteled, er det altid bedre at spille det så sikkert som muligt. Du bør følge instrukser, som dit barns læge giver dig, med hensyn til behandlingen af hofte, omhyggeligt. DDH kalder undertiden for dit barn at bære ben seler for at rette problemet, undertiden et barn kan have behov for kirurgi efterfulgt af Fysioterapi til at korrigere deres hofteleddet. Uanset om dit barn er i en støbt eller ben seler, vil der helt sikkert være særlig pleje instruktioner, at du skal følge.

• Vær tålmodig og ved at du gør det rigtige for dit barn i at sikre, at de modtager behandling for dette problem. Det kan være svært at sidde og se din baby går gennem den nødvendige kirurgi eller se dem sport klodsede ben seler, især på sådan en ung alder, men det er bedst at du huske, at ved at få dem den nødvendige behandling du gemmer dem en masse smerte ned ad vejen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com