Sådan gør du opsving vejrtrækning

03/01/2014 by admin

Recovery vejrtrækning er en vejrtrækning praksis udført af mennesker til at slappe af og genoprette fra en stressende øjeblik eller et hvilket som helst tidspunkt af dagen at forny fred i sindet. Mennesker, der er uddannet i meditation og yoga finde tid til at lave opsving vejrtrækning for at berolige sindet hver dag. Atleter kan gøre inddrivelse vejrtrækning for at lære at trække vejret under konkurrencen og fremhæve opsving efter vanskelige træningssessioner. Folk med sygdomme eller tilstande såsom emfysem kan bruge recovery-vejrtrækning teknikker til at få mere ilt i hvert åndedrag og visualisere ilt healing deres krop.

Instruktioner

• Forbered dig på at lave en meditativ opsving vejrtrækning session. Ligge på ryggen på jorden, med en pude under hovedet, hvis du har brug for det. Slappe muskler i din kæbe af masserer dit Kæbeben med dine fingerspidser. Luk din mund, så du vil vejrtrækning ud af næsen. Slap af i kæben og lade tungen falde fra toppen af din hals.

• Tag en lange langsomme dybe inhalere gennem næsen. Visualisere ånde kommer ned i lungerne og derefter rejser til hver celle i kroppen. Tænke over hvordan den nye ilt energigivende og udrensning hver celle i kroppen.

• Føler dine lunger, udvide og udspænding. Puste i hver del af kroppen. Send din ånde til dine fødder, knæ, dit hjerte, din mave og så videre. Hele din krop er forynget med hvert åndedrag du tager.

• Udånder lige så langsomt efter hver langsom inhalerer. Som du udånder, fokusere på en del af din krop og lad gå musklerne halte. Føle som om du smelter ind i gulvet. Meditere om hvordan helt afslappet og rolig din krop og sind er.

• Praksis din opsving vejrtrækning liggende og går gennem den samme proces, indtil du er i stand til at komme ind i den rolig afslappet tilstand næsten straks når du ligger ned. Huske, hvordan din krop føles, når det er helt afslappet.

• Brug opsving vejrtrækning at berolige dit sind og krop i en stressende øjeblik. Nu hvor du ved, hvordan din krop føles, når det er helt afslappet, du kan gøre prøve at gøre inddrivelse vejrtrækning siddende eller stående. Wen du finde dig selv understregede, gøre din opsving vejrtrækning for at berolige dig.

Tips & advarsler

  • Når du har en hård træning træning, strække og lave en opsving vejrtrækning session. Recovery vejrtrækning er din belønning for at arbejde så hårdt. Meditere på, hvor sunde din krop føles efter at have arbejdet ud, styrke dine muskler, knogler og hjertet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com