Hvordan til at hjælpe kunder med at justere i stofmisbrug programmer

02/17/2010 by admin

Klienter i stofmisbrug programmer har tendens til at have en utrolig vanskelig tid tilpasning til programmet. Skam, fornægtelse, tilbagetrækning og modstand tilføje at er vanskeligheden at tilpasse sig et stofmisbrug programmet som klient. Det er en opgave for sundhedspersonale og adfærdsmæssige sundhedspersonale til at hjælpe klienter med at overvinde deres forhindringer, som de tilpasse sig til processen. Medfølende og tålmodig personale kan hjælpe en klient i korrekt justering til en stofmisbrug programmet og at nå et punkt af recovery.

Instruktioner

• Sætte og håndhæve spillereglerne. Disse grundregler bør fastlægge passende grænser for medlemmer af personalet og kunderne. Narkomaner har en vanskelig tid selvregulerende og almindeligt misbruger grænser. Ikke uvelkomne rørende, ingen stjæle og ingen misbrug kan synes ligetil regler for en sund person, men de er fremmed for en narkoman. Derfor er det vigtigt, at personalet på behandlingscenter håndhæve disse spilleregler.

• Oprette og håndhæve struktur. Narkomaner har uorganiseret og kaotiske liv. En af de bedste måder at hjælpe en klient i tilpasning til et stofmisbrug programmet er at skabe en struktur for dagen. Oprette et fastsat tidspunkt, at klienter vågne op, spise og gå i seng. Planlagte tidspunkter for hvornår klienter udøver programmerede aktiviteter såsom individuel rådgivning sessioner, udflugter og gruppe terapi bør preplanned og stilles til rådighed for kunderne i form af en kalender. Dette vil fremme en grad af sikkerhed og forudsigelighed, at klienten kan regne.

• Mød individuelt med klienten tidligt i programmet. Misbrugere føler almindeligt som om de ikke er hørt og groft misforstået. Vis klienter, der ikke er tilfældet i stofmisbrug programmet ved at arbejde individuelt med klienter og lære om hvem de er som unikke individer. Blive oprigtigt interesserede i dem som mennesker, og de vil begynde at stole på personalet og lethed ind i programmet.

• Oprette og vedligeholde et støttende miljø. Klienter skal vide, at de kan bringe bekymringer til medarbejdere når som helst uden frygt for dom eller irettesættelse. Ved at fremme et støttende miljø blandt klienter og personale, vil du hjælpe klienter etablere et niveau af tillid med personale og tilpasse sig til programmet. Tillidsfuld personale vil gøre det muligt for dem at have tillid til processen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com