Grunde til at bruge en fordøjelsesfremmende enzym

05/12/2014 by admin

Fordøjelsesenzymer kan være fastsat af kilder i kosten samt produceres af kroppen. Over tid mindsker en dårlig kost kroppens evne til at fordøje fødevarer. Oppustethed, bøvsen, er gas og kramper symptomer på mave-enzym mangel. Supplerende fordøjelsesenzymer kan hjælpe med disse og andre sundhedsmæssige problemer, samt forhindre mange sygdomme.

Allergi

Når fordøjelsen er ufuldstændig, kan madpartikler passere gennem tarmvæggen ind i blodbanen som hele proteiner, hvor de bliver angrebet af immunsystemet. Dette opsætter inflammatoriske reaktioner på nogle fødevarer og resultater i erhvervede fødevareallergi. Af denne grund, fødevareallergi har tendens til at være udløst af ofte spist (højtelskede) fødevarer. I bugspytkirtlen enzym kosttilskud forhindre allergi ved at nedbryde proteiner mere helt. Når det tages på tom mave, kan de selv tværs ind i blodbanen og har en forebyggende indsats der. En rotation kost, opnået ved hjælp af en bred vifte af fødevarer og ikke spise de samme ting hver dag, også reducerer sandsynligheden for fødevareallergi.

Fedme

Forbedret fordøjelse af næringsstoffer fra at tage enzym kosttilskud korrigerer underernæring fra dårlig absorption, der udløser sult. Lipase er et enzym, der nedbryder fedt og bærer det gennem tarmen. Protease, et andet enzym nedbryder proteiner og fjerner giftstoffer, der er lagret i fedtceller. Enzymet amylase nedbryder stivelse og sukker. Resultater fra tilføje fordøjelsesenzymer til et vægttab plan kan tage flere uger.

Lang levetid

Enzymer er nødvendige for flere processer i kroppen. Kroppens produktion af enzymer er begrænset; naturen bestemt mennesker at genbestille enzymer med rå frugter, grøntsager, nødder og frø. Spirede frø har det højeste indhold af enzymet. Som for længe og overprocessed fødevarer dominere kosten, mennesker begynder at alder mangel enzymatisk handlinger, at holde kroppen sund og unge. Papain, fra papaya og bromelain fra ananas, er enzymer, der reducerer inflammation overalt i kroppen, herunder leddene. Pancreas enzymer fjerne infektiøst virale og bakterielle organismer og anvendes i naturopatisk behandling for sår, multipel sklerose og kræft.

Nydelse

Mange mennesker bliver intolerante over for fødevarer de plejede at være i stand til at spise og nyde. Laktase er et enzym, der er tilgængelige i tillægget form, der fordøjer mælk sukker, hvilket gør det muligt for laktose intolerante individer at spise mejeriprodukter uden smerter og diarré. Alpha-galactosidase enzym (aspergillus niger) eliminerer fordøjelsesbesvær forårsaget af kogte bønner.

Forebyggelse/løsning

For at bevare fordøjelsesfremmende enzymer i fødevarer, let damp, stew eller bruge en langsom komfur. Heat over 118F begynder at ødelægge enzymer. Undgå for meget eller overprocessed mad. En kost med 50 procent rå grøntsager, frugter, nødder og frø er forbundet med længere levetid og lavere forekomst af sygdomme i aldring, herunder kræft og hjertesygdomme. Iblødsætning eller spirende nødder og frø øger deres enzym indhold og gør dem mere fordøjelig. Spise frugt alene, på tom mave og Bland ikke proteiner med stivelse eller fedt, som de enzymer, der er nødvendig for at fordøje en type af fødevarer hæmmer enzymer nødvendig for at fordøje en anden. Nonstarchy og mørke-grønne bladgrøntsager som romaine salat, spinat og grønkål kombinerer godt med alle andre fødevarer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com