CNS Staph infektioner

05/23/2014 by admin

Staph infektioner i centralnervesystemet kan være meget vanskelige at behandle, hvis de ikke er fanget tidligt. Staph infektioner er forårsaget af bakterier, Staphylococcus og ofte starte som hudinfektioner, der kan spredes til CNS (centralnervesystemet), blod, lungerne, led og hjerte. Selvom staph infektioner er generelt anses for at være hudinfektioner og er ikke normalt alvorlige, formen resistente MRSA staph infektion kan være meget alvorlig og dens tilstedeværelse har ført til lukninger og grundig rengøring af skoler og omklædningsrum rundt om i landet.

Om

Staph infektioner er årsager af Staphylococcus bakterier, som normalt findes på huden af inficerede individer. Staph kan leve i perioder uden for kroppen og væk fra huden og normalt trives i varme fugtige miljøer, ifølge TeensHealth fra Nemours. Det er muligt for en person at re-inficere selv hvis han rører infektionen og derefter rører en anden del af sin egen hud. Andre metoder til forurening omfatter deling barbermaskiner, pensler, vaskeklude eller andre elementer, der kommer i kontakt med huden.

CNS infektioner

Ifølge TeensHealth er staph primært en hudinfektion. Dog, i sjældne tilfælde det spreder sig til det centrale nervesystem (CNS). Dette opstår, når infektionen ikke er indeholdt på huden og kommer ind i blodbanen, sprede gennem kroppen. CNS omfatter nerver, rygmarv og hjerne, og staph infektioner i CNS kan være yderst smertefuldt og angribe kroppens evne til at regulere sig selv. Tegn på en CNS staph infektion omfatter forvirring, talebesvær, svimmelhed og problemer med balance.

Staphylococcus

TeenHealth, at selvom CNS staph infektioner er sjældne, Staphylococcus er ikke en sjælden bakterie og staph infektioner er ikke sjældne. Staph trives i varme, fugtige miljøer såsom omklædningsrum, brusere og vaskerum. Staph trives også i hospitaler og andre store kommunale levemiljøer. Personer, der rører eller komme i kontakt med staph kan være inficeret. Derudover, kan personer med nedsat immunforsvar være sårbare over for at få CNS staph infektioner.

Symptomer

Ifølge TeenHealth er tegn og symptomer på en staph infektion normalt let at skelne. De omfatter lille bums-lignende blærer på huden, i bunden af hår skakter. Yderligere symptomer omfatter smerter, hævelse og pus-fyldt lommer på huden. Hvis en staph infektion har spredt sig til kredsløbssygdomme og til CNS, kan en person opleve overflade smerte på hendes hud og en brændende fornemmelse. Også, hun kan have hovedpine, svimmel og let forvirrede eller desorienteret.

Forebyggelse

Den bedste måde at undgå at få og sprede staph infektion er til at holde din hud ren og undgå kontakt med personer, der har en staph infektion. Hvis du har, hvad der synes at være en staph infektion udbrud på din hud, undgå barbering området hvis det er muligt og smide nogen barbermaskiner, du har brugt på dette område. Grundigt vaske lagner, håndklæder og tøj i varmt vand med opvaskemiddel til at dræbe enhver resterende staph bakterier og vask dine hænder regelmæssigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com