Home Retsmidler for en belagt tunge

05/31/2014 by admin

Enkle hjem retsmidler for en belagt tunge kan indarbejdes i din daglige rutine at støtte i den stadige fjernelse af belægningen. Belægningen er forbundet med overfladen af tungen og hvis efterlades uden opsyn kan skabe dårlig ånde. Gurgle vil ikke fjerne belægningen men kan hjælpe med at skylle væk debris efter det løsnes. Rygning, kan frigivelse af toksiner af kroppen og lav fiber indtagelse medføre tungen belægning.

Tungen skraberen

En belagt tunge kan indeholde bakterier. Brug en tandbørste eller en butik købt tungen skraberen til at nå hele overfladen af tungen og skyl væk bakterier med munden vask eller vand. Gøre skrabning den tunge del af din morgen rutine til at holde din mund ren. Metal eller plast skeer kan også bruges til at fjerne belægningen. Begynde på bagsiden af tungen med skeen ligger med kortsiden nedad og derefter trække frem. Energisk gnide tungen på tværs af tænderne også løsner bakterier. Bare skylles munden ud med vand bagefter.

Spise en middel

Stimulere strømmen af spyt kan hjælpe løsne belægning fra tungen og freshen ånde på samme tid. Spise kan faktisk støtte processen---Prøv en appelsin. Appelsiner indeholder citronsyre, som stimulerer spytkirtler, hjælper med at vaske væk bakterier og belægningen. Skyl munden efter at have spist orange eller fødevarer, at hjælpe flush forrykke sagen væk. En kop myntete eller tygge på en kvist persille vil hjælpe med dårlig ånde, der ofte ledsager en belagt tunge.

Skrubbe opskrift

Mayo Clinic foreslår en hjemmelavet skrubbe opskriften til at fjerne belægningen. Bland en del brintoverilte og fem dele vand (dvs. en spiseskefuld af hydrogenperoxid til fem spiseskefulde vand). Dyp en tandbørste i blandingen og forsigtigt børste tungen. Det er aldrig en god idé at sluge hydrogenperoxid. Skyl med vand efter brug af skrubbe opskriften. Bagepulver og vand er en anden skrubbe opskrift til at arbejde med. Bagepulver vil opdatere munden. Prøve at blande i en teskefuld frisk citronsaft, ikke rekonstitueret citronsaft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com