Hvad der forårsager en Dowagers pukkel?

06/14/2014 by admin

Hvad der forårsager en Dowagers pukkel?

En Dowagers pukkel er en betegnelse som bruges din øvre ryg har en passiv rundet kurve. Det er undertiden benævnt et spørgsmålstegn kropsholdning, og det er almindelig hos ældre. Det kan føre til kroniske ryg, skulder og nakke smerter. Det kan også bringe dig ud af balance og sætte dig på et højere risiko for fald. Lære, hvad der forårsager denne betingelse vil hjælpe dig med at tage de nødvendige skridt til at forhindre den.

Dårlig kropsholdning

Hvis du bruger for meget tid på at arbejde på en computer, tabel eller enhver anden situation, der kræver dig at bøje frem for at arbejde, kan du være i risiko for at udvikle en Dowagers pukkel. Sørg for du bruger god krop mekanik, når du arbejder og tage hyppige pauser til ret ryggen og strække.

Muskulær ubalance

Tilbringe tid rundet frem over din arbejdsstation kan forårsage din brystmuskler at blive stramme og svag, og din øvre ryg muskler til at blive overbebyrdet. Sørg for din træning rutine indeholder rækker og pullbacks at styrke den øvre ryg samt øvelser til at strække brystet.

Osteoporose

Osteoporose er en tilstand, der fører til skrøbelige knogler. Simple dagligdags aktiviteter kan føre til kompressionsfrakturer og kollapsede ryghvirvler. Som dette sker kan udvikle sig en Dowagers pukkel.

Symptomer

At have en Dowagers pukkel kan føre til symptomer på kroniske smerter i ryg og skuldre. Du kan også føle sig trætte. Da din øvre tilbage er afrundet frem vil brystet have problemer med at udvide, som kan gøre vejrtrækning endnu vanskeligere.

Forebyggelse/løsning

Dit bedste forsvar er at gøre alt, hvad du kan for at forhindre denne betingelse. Kender din risiko for knogleskørhed, og sørg for, at du spiser en velafbalanceret kost og få nok motion at forebygge denne betingelse. Konfigurere din arbejdsstation, så du kan bruge den bedste krop mekanik som muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com