Brandmænd & spinalstenose

12/31/2012 by admin

Brandmænd & spinalstenose

Spinal stenose opstår hyppigst hos mænd og kvinder på cirka 50 år i alder og ældre. Men, genetisk prædisposition og skader - som dem påført brandmænd--kan føre til problemer i en yngre alder, potentielt med større sværhedsgrad.

Spinal stenose defineret

HealthLine er"spinal stenose en forsnævring af områder i lænden (tilbage) eller livmoderhals (hals) rygsøjlen, der forårsager pres på rygmarven eller en eller flere af spinal nerver." Præget af følelsesløshed, svaghed og problemer såsom inkontinens eller forstoppelse, symptomer på spinal stenose har tendens til at stige over tid. Smerter kan eller kan ikke være forbundet med sygdommen.

Årsager

Der findes flere årsager til spinal stenose. Det kan være forårsaget af gigt i ryggen, en diskusprolaps eller diskusprolaps, en svulst i rygsøjlen eller en medfødt defekt i rygsøjlen. Samt, kan sygdommen være forårsaget af en skade - især en, der "forårsager pres på nerve rødder eller rygmarven." Syge af Pagets sygdom eller Achondoplasia kan også udvikle spinal stenose.

Forbindelse til brandslukning

Brandmænd står over for større risiko for rygskader end de fleste andre fagfolk på grund af den krævende fysiske natur af deres arbejdspladser. Ifølge den internationale sammenslutning brandmænd "forstuvninger og stammer rutinemæssigt tegner sig for omkring 50 procent af alle line-of-duty skader og tilbage skader tegner sig for omkring 50 procent af alle line-of-duty skade pensioneringer hvert år."

Brandmændene udføre en række opgaver, der kan understrege deres rygge--fra swingende akser og transporterer udstyr til at trække og transporterer ofre. Men en undersøgelse af lændesmerter tilknyttet brandslukning fandt, at de største risiko aktiviteter inkluderet: "opererer en opladet slange inde i en bygning, klatring stiger, bryde vinduer, skære strukturer, leder efter skjulte brande og løfte ting."

Beskytte din ryg

Et højt niveau af fysisk egnethed synes at give en vis beskyttelse for en brandmand kroppen mod rygmarvsskader. Træning rettet mod opbygge styrke i benene og stammen kan hjælpe med at forhindre skade tilknyttet trække og løfte ting. Ud over at styrke bygning, kan regelmæssig aerob motion hjælpe dig opbygge udholdenhed i muskler og opretholde en passende kropsvægt--der kan reducere spinal stamme.

Det hjælper for at være opmærksomme under daglige aktiviteter såsom stående, ophævelse, sidder og sover. Det er bedst at ikke stå i lange perioder og skifte fødder regelmæssigt for at reducere muskel stramninger. Bruge stole med rigelig lavere tilbage støtte. Løfte genstande med benene og hold objektet tæt på din krop til at reducere belastningen. Vælg en fast madras for at sove og sørg for, at enhver puder naturligt kurve med halsen.

Behandling af Spinal stenose

En bred vifte af behandlingsmuligheder findes for spinalstenose afhængigt af sværhedsgraden af tilstanden. Disse muligheder spænder fra enkle smertestillende medicin til kiropraktik pleje til rygkirurgi. Det nationale Institut for gigt og bevægeapparat og hudsygdomme giver et bredt overblik over de fælles behandlingsmuligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com