Hvad er faren ved en lever rense med Epsom Salt, olivenolie og grapefrugt?

12/05/2013 by admin

Leveren renser har vundet popularitet for nylig som en mulig måde til hurtigt at fjerne toksiner, der er blevet sikkerhedskopieret i leveren og galdeblæren. Der er bekymringer om sikkerheden af leveren og galdeblære renser, især for dem, der bruger Epsom salte og grapefrugtjuice sammen med olivenolie. Du bør konsultere din læge før engagerende i enhver type af Rens.

Grundlæggende

Der er flere varianter af leveren og galdeblæren rense, afhængigt af hvilken Internet site eller sundheds praktiserende læge du har fundet. En mere populær rense indebærer drikker to teskefulde af Epsom salte (musikindustris at slappe af galde og gall kanalerne for at passere sten og også rense kolonet), så om aftenen drikker 8 ounce af olivenolie blandet med frisk presset grapefrugtjuice og liggende i fosterstilling på din højre side for en halv time. Som flushen er designet til at befri kroppen af sten og indlån, er der en lille risiko for en blokeret galde eller galdeblæren kanalen fra en fastsiddende stone.

Risici fra Epsom salte

Epsom salte tjene som en Colon, der kan føre til dehydrering og elektrolyt ubalance. Drik masser af vand samtidig indtagelse Epsom salte. Kan du tilføje grapefrugtjuice som en måde at slippe af med den meget ubehagelige smag.

Epsom salte i meget høje doser kan føre til farlige magnesium toksicitet. Risikoen for et ufødt Foster er ukendt og gravide kvinder bør ikke indtages Epsom salte. Tale med en læge, hvis du bruger nogen medicin eller naturlægemidler produkter som Epsom salte kan forårsage en farlig interaktion.

Risici fra grapefrugtjuice

De største risici fra grapefrugtjuice indtræffer for personer, der tager medicin, der interagerer med den. Ifølge Mayo Clinic ernæringsekspert Katherine Zeratsky, grapefrugtjuice kan interferere med enzymer, der nedbryder visse typer af receptpligtig medicin, især calcium kanal blokkere og kolesterol-sænkende medicin, fører til en overdosis. Populære narkotika påvirket af dette omfatter Zocor, Zoloft og Lipitor. Som en generel forholdsregel, bør du ikke tage stoffer under en lever rense, selvom du erstatte grapefrugtjuice med citronsaft i stedet. Frigivelsen af galde fra leveren under rense kan potentielt føre til unormal absorption af andre stoffer.

Risici fra olivenolie

Der er overraskende få risici fra at drikke otte ounce af olivenolie på én gang foruden kvalme. Ifølge oplysninger fra Dr. Juergen Buche i "The lever Detox kost," enhver stigning i kolesterol fra indtager så meget fedt i en kort tid ville falde straks når galden og andre produkter er bortvist fra leveren, som ville føre til et langsigtet fald i kolesteroltallet.

Samlede risici

En lever rense er en overraskende sikker procedure og få komplikationer er rapporteret end diarré og oppustethed. Ifølge Dr. Peter Moran i "Sandheden om galdeblæren og leveren 'Flush'", kan den største fare i at gøre en lever rense forekomme for personer, der udsætter kirurgi for at fjerne galdeblære sten til fordel for rense. På grund af den store størrelse af mange galdeblære sten, kan de ikke elimineres gennem en rense, men proceduren er usandsynligt at såre betingelsen.

Mennesker, der er dårligt helbred ikke bør gøre en lever rense, og dem, der er forstoppet bør gøre en kolon rense først. Der er en lille risiko for pancreatitis, men ifølge Moran, risikoen er ikke mere end ville opstå, hvis du skulle forbruge regelmæssig fedtholdige fødevarer. Det gør ikke rense når du føler dig syg og konsultere en sundhedsprofessionel med eventuelle spørgsmål du måtte have om det.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com