Hvordan skal man behandle med madforgiftning i udlandet

11/18/2013 by admin

Når du rejser til et fremmed land, er der altid en chance for at du får madforgiftning. Du vil ikke altid på forhånd ved, om en bestemt restaurant er sikker, eller om den mad, du er ved at forbruge er god, så du skal være forberedt på værst. Denne artikel vil vise dig, hvordan du bedst forbereder dig selv og til at beskæftige sig med madforgiftning mens rejser i udlandet.

Instruktioner

Planlægge før turen

• Forudgående planlægning kan gøre tingene meget nemmere hvis du får madforgiftning mens rejser i udlandet. Det første skridt er at få din sygesikring oplysninger sammen og tage bære dit sygesikringsbevis med dig, så du har det tilgængeligt Hvis du får madforgiftning og har brug for behandling.

• Ofte, bare at have sygesikring er ikke nok. I et fremmed land, kan den medicinske udbyder frygte at virksomheden sygesikring ikke vil refundere for omkostninger i et andet land. Ring firmaet sygesikring og stille dette specifikke spørgsmål. Hvis du er dækket, har dem skriver du et brev, der bekræfter dette, der indeholder kontaktoplysninger for den udenlandske læge eller hospital at ringe, hvis der er spørgsmål. Bære dette brev med dig under rejsen.

• Have kontanter og/eller kreditkort til dækning af udgifter til at få behandling for madforgiftning på udlandsrejser. Selv hvis du har en sygeforsikring og har brevet fra din sygeforsikringsselskab, kan en læge nægte at acceptere det og kun behandle dig hvis du har de disponible midler. Du kan prøve og få refunderet din sygesikring senere.

• Forskning det land, hvor du vil rejse. Find ud af i almindelighed nogen advarsler, bør du lytte om kvaliteten af mad og vand der. Den bedste måde at gøre dette er at besøge Center for Disease Control og forebyggelse hjemmeside, der er anført i ressourcerne. Dette vil give opdateringer på alle typer af mad og vand spørgsmål at vide om i et bestemt land.

• På Center for Disease Control og forebyggelse hjemmeside, kan du finde kig på visse sektioner som madforgiftning af marine toksiner og sikre fødevarer og vand. Ved at læse disse afsnit, kan du finde ud af hvad man skal undgå og hvad man skal gøre for at være sikrere når spise og drikke i et fremmed land. For eksempel, undgå rå fødevarer som grøntsager, spise mad, mens det er stadig varmt og kun spiser frugt, som du skræl.

• Lære hvad madforgiftning er og dens symptomer nu, således at hvis du vil vide når du rejser, kan du have madforgiftning. CDC hjemmeside taler om marine toksin madforgiftning fra fisk og skaldyr, f.eks. Madforgiftning symtoms omfatter generelt kvalme, muskelsmerter, svaghed, svimmelhed, opkastning og diarré. Feber kan også forekomme.

Beskæftige sig med madforgiftning i det fremmede land

• Når du ankommer til dit hotel i udenlandske landet, dine første skridt er at give hotel nødsituation kontaktoplysninger til at kontakte din familie i USA, hvis du har et problem. Udføre også, disse oplysninger med dig i din tegnebog, således at et hospital ved, hvem de skal kontakte, hvis der er en nødsituation.

• Bede hotellet om de restauranter, de ville anbefale, der er sikre. Når du ved, hvor du kan spise, hvis du har internetadgang, gå online og se om der er nogen negative travel anmeldelser på disse restauranter.

• Når du ankommer på en restaurant, ser betingelserne før du spiser. Hvis stedet ser beskidt og ikke velholdt, spise andetsteds.

• Hvis du spisning på en restaurant og jeres mad serveres og ser tvivlsomt, ikke spiser det. Fortæl dem at du synes noget er galt og sende fødevarer tilbage. Hvis maden smager sjovt, fortælle din tjeneren og give det tilbage.

• Hvis du tror du har madforgiftning, kig på sværhedsgraden af symptomer. Hvis du bare har mild diarré og kramper, kan du ikke har brug for lægehjælp. Men hvis du har blodig diarré, feber over 101 grader fahrenheit, din opkastning er svær, du har vedvarende smerter i underlivet, og du har svært ved at synke eller trække vejret, Søg behandling straks.

• Hvis du ikke kan søge lægehjælp eller symptomerne er milde, er der nogle ting du kan gøre for dig selv. Drik masser af væsker til at hjælpe med at få giftstoffer ud af kroppen, ikke forsøge at gøre dig selv opkast eller tage en anti-diarré produkt og genindføre kedelig fødevarer, når du begynder at føle sig bedre. Drikke Gatorade kan hjælpe genopbygge tabt elektrolytter, sukker og natrium.

• Lad restauranten ved, at du fået madforgiftning, så de kan forhindre andre i at blive udsat for de samme dårlige fødevarer. Også, du kunne overveje at lægge oplysningerne på en rejse tip hjemmeside når du returnere fra din rejse, at lade andre rejsende kender steder for at kigge efter.

Tips & advarsler

  • Find ud af de omtrentlige omkostninger for at blive behandlet for madforgiftning i det fremmede land. Så du vil vide hvor mange penge du har brug for tilgængelig for at få behandling.
  • Hvis maden smager sjovt, ikke Spis det. Dette kunne være et klart signal om at maden er forkælet.
  • Hvis du vil være virkelig sikker, undgå rå fødevarer og drikke flaskevand.
  • Den farligste mad at spise i et fremmed land er fisk og skaldyr.
  • Hvis du tror, du har madforgiftning, selvom dine symptomer ikke er alvorlige, er det altid en god ide at søge lægehjælp for at sikre du er okay.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com