Kat allergi hos børn

12/14/2013 by admin

Kat allergi hos børn

Ifølge WebMD.com, har cirka 10 procent af USA 's befolkning pet allergi. Katte er blandt de mest almindelige lovovertrædere, der påvirker dobbelt så mange mennesker som hunde. Børn lider ofte kat allergi, såvel som voksne.

Identifikation

De fleste børn, der lider af kat allergi ikke reagerer kattens pels, men kat dander, spyt og urin. Børn med allergi har et immunsystem, der overreaktion til eksponering for disse stoffer.

Symptomer

Børn, der har kat allergi lider af symptomer som en løbende næse, nysen, røde øjne, kløende øjne, stoppet næse og rødme af huden når ridset af en kat. Børn med mere alvorlige allergier kan udvikle alvorlige symptomer som fx nældefeber, rødme, hoste og hvæsende vejrtrækning. Børn, der har kat allergi ofte vise symptomer inden for minutter af eksponering eller i løbet af flere timer.

Diagnose og behandling

Diagnosticering kat allergi hos børn er gjort gennem allergi test. Læger kan udføre en blodprøve eller en hud scratch test til at identificere stoffer barnet reagerer på. Behandlinger for børn med kat allergi afhænger af sværhedsgraden af allergi. Milde symptomer hos børn behandles med antihistaminer, begrænsning af eksponering til katten og Badning katten regelmæssigt. Alvorlige allergiske reaktioner hos børn kan kræve allergi skud på månedsbasis, til at reducere sværhedsgraden af symptomerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com