Komplikationer fra gastrisk Bypass-operation

06/21/2013 by admin

Komplikationer fra gastrisk Bypass-operation

Gastrisk bypass-operation er en større kirurgisk procedure, der kommer med mange risici. Selv om det kan synes at være en nem løsning til hurtig og permanent vægttab, skal folk uddanne sig om de mange komplikationer, der er muligt efter gastrisk bypass-operation.

Død

Ifølge en klinisk undersøgelse offentliggjort i 2004 i den "Journal af the American College of Surgeons", bypass 2 procent af folk, der har gastric kirurgi die senest 30 dage efter operationen.

Infektion

Der er en risiko for infektion i operationsstedet lige efter operationen. Der er også en risiko for at udvikle en infektion på grund af lækage fra maven eller tarmen til enhver tid efter at have gastric bypass operation.

Overdreven opkastning

Opkastning er en almindelig komplikation efter gastrisk bypass-operation. Overdreven opkastning eller opkastning blod kan ske, når der er en tarmobstruktion eller en perforation af mave eller tarm.

Knogle og hårtab

Liget af en person, der har haft gastrisk bypass-kirurgi absorberer ikke vitaminer og mineraler samt det gjorde før operationen. Dette kan føre til hårtab og en alvorlig tilstand kaldet knogle reabsorption, som er når kroppen trækker vitaminer og mineraler ud af knogler, hvilket gør dem svagere og mere tilbøjelige til at bryde.

Abdominal sammenvoksninger

Vægttab kirurgi kan føre til abdominal sammenvoksninger, som er sammensmeltning af abdominal væv. Dette kan kræve yderligere operationer til at korrigere.

Anæmi

Anæmi kan forekomme hos patienter, der har haft gastrisk bypass operation, fordi deres krop ikke er i stand til at absorbere næringsstoffer effektivt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com