Sådan bruges Lap Band Pars Flaccida teknik

06/17/2013 by admin

Sådan bruges Lap Band Pars Flaccida teknik

LAP BAND surgery er ved at blive et populært alternativ til gastrisk bypass og andre invasive teknikker til vægttab. Den mest almindelige LAP-BAND procedure kaldes pars flaccida teknik, som er dette navn, fordi den første snit er lavet på området pars flaccida af omentum. Et band er placeret i nærheden af indgangen til maven og en ballon bruges til at stramme og mindske mængden af mad i maven kan holde.

Instruktioner

• Placer patienten. Patienten ligger på ryggen med benene spredt. Lægen står mellem benene med kirurgisk holdet omkring ham. Seks trocars, spidst hule skakter slutter i tre-sidet points er indsat i maven til at hjælpe med placeringen af LAP-BAND system.

• Begin første snit. En ballon er indsat i maven og oppustet ved hjælp af saltvand, som skaber en bule i maven og gør det muligt for kirurgen at afgøre hvor hen til lave den første snit. Et snit er lavet i nærheden af den mindre krumning i maven oftest nær pars flaccida af omentum. Den mindre krumning i maven er udsat og et snit er lavet så tæt som muligt på den gastrisk væg og store nok til at passe den gastrisk band.

• Fortsætter sekundær indsnit. Der oprettes et andet vindue i nærheden af mavens fundus mellem milten og den esophagous. En Endograsp Roticulator er indført gennem en øvre trokar og placeret i tunnelen under retrogastric. Instrumentets coagulating krog griber mellemgulvet.

• Indføre LAP-BAND. Ved hjælp af en anden af de øverste trocars, er LAP-BAND indført og ved hjælp af Roticulator, placeret rundt om maven på niveau med de første snit. Slangen er loopes omkring maven, indtil den når området låsning af bandet. Et særligt værktøj er derefter anvendt til at stramme bånd omkring maven og låst i position. Bandet er derefter kalibreret for en bestemt bredde ved hjælp af et vedhæftet ballon, der er fyldt med saltvand.

• Oprette en adgangsport. Havnene i LAP-BAND er fjernet og røret er forbundet til injektion reservoir. Reservoiret er syet på væggen af maven. Efter operationen, LAP-BAND kan justeres ved hjælp af denne slange, som ophæver behovet for mere invasive kirurgi for justeringer.

Tips & advarsler

  • Denne procedure bør kun blive forsøgt af en læge i en ordentlig hospital eller klinik indstilling.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com