Hvordan kan jeg få mad frimærker i Boise, Idaho?

05/14/2013 by admin

Hvordan kan jeg få mad frimærker i Boise, Idaho?

Mad Frimærker i Boise, Idaho, er tilgængelige for lav indkomst beboere gennem Idaho mad stempel Program, som er en del af den landsdækkende supplerende ernæring Assistance Program (SNAP).

Berettigelse af ydelser er baseret på aktuelle husstandsindkomst og samlede finansielle stilling. Visse specifikke kriterier skal være opfyldt for at være berettiget til at modtage mad stempel fordele.

Instruktioner

Ansøge om fødevarehjælp

• Besøg Idaho Institut for sundhed og velfærd online. Vælg "Mad/Cash/bistand" på den øverste menubjælke. Klik på "Mad frimærker" fra listen over tjenester. Gennemgå listen over krævede dokumentation. Hvis internetadgang ikke er tilgængelig, kan du ringe til Department of Health & velfærd Boise kontor på 208-334-6700.

• Samle alle nødvendige dokumenter. CPR-numre for hver person, der bor i husstanden vil være forpligtet til at udfylde din ansøgning. Brug dine seneste tilgængelige regninger som bevis på din bolig og levende bekostning. Være grundig og ærlig i indberetning af din husstandsindkomst og udgifter.

• Besøg Boise Office af Idaho Institut for sundhed og velfærd:

Idaho Department of Health & velfærd, Boise Westgate Office

1720 Westgate kørsel

Boise, ID 83704

208-334-6700

Komplet ansøgningsprocessen med bistand fra en ansat til Idaho mad stempel Program. Normal åbningstid er mandag til fredag 08:00:00 til 5:00

• Forvente at modtage din mad stempel fordele, i form af et betalingskort-type kort, inden for højst t30 dage fra godkendelsen af din ansøgning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com