Alkohol & LDL niveauer

06/19/2013 by admin

Alkohol & LDL niveauer

Alkohol påvirker LDL ("dårlige kolesterol") niveauer, afhængigt af hvor højt niveauet er til at begynde med og hvor meget alkohol der forbruges. Mennesker med sunde LDL kolesterolniveauer kan indtage alkohol i moderate mængder med ingen bivirkninger. Men folk med høj LDL niveauer øge deres risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde med indtagelse af alkohol, og umådeholden indtagelse af alkohol kan øge LDL niveauer selv blandt mennesker, hvis niveauet er naturligt lavt.

Sund alkoholforbrug

American Heart Association (AHA) anbefaler, at folk, der drikker alkohol begrænse deres indtag til en drink om dagen for kvinder og to drinks om dagen for mænd. Begrænse alkoholforbrug til disse beløb væsentligt reducerer den indflydelse, at Alkohol har på hjertesygdomme og slagtilfælde.

Sund LDL niveauer

Når du måler dit kolesteroltal, er læsning opdelt i HDL og LDL niveauer. LDL refererer til "dårlige kolesterol" eller det kolesterol, der bidrager til hjertesygdomme. De lavere LDL niveau, jo bedre. LDL niveauer, der er 129 og nedenfor er betragtet som sundt niveau.

Høj LDL niveauer og alkohol

I en undersøgelse foretaget i København, Danmark, vurdere forholdet mellem LDL niveauer og alkohol, fandt forskerne, at patienter med højt LDL niveauer havde en stadig større procentdel af hjertesygdom direkte relateret til ethvert beløb af alkoholforbrug. Resultaterne viste, at hvis man har høje LDL niveauer, selv den anbefalede maksimale mængde alkohol kan være farligt.

Lav LDL niveauer og alkohol

I den samme undersøgelse fandt forskerne, at fag med lavere LDL niveauer ikke viser nogen sammenhæng mellem hjertesygdomme og anbefalede maksimale alkoholforbrug. Når folk har lav LDL niveauer, deres organer fungerer normalt og er i stand til at opretholde sunde kolesterolniveauer trods det ekstra arbejde for at nedbryde alkohol.

Overdreven alkoholindtagelse

Overdreven indtagelse af alkohol skaber fede indskud og uregelmæssige enzymproduktion i hjertet, øge LDL-niveauet og bidrage til leverproblemer, hjerte-kar-sygdom og fejlernæring.

Sænke LDL niveauer

Forskerne fandt, at ophøre med alkohol forbrug kan faktisk lavere LDL niveauer og vende risikoen for hjertesygdom.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com