Hvordan til at behandle cervikal Spondylosis

04/04/2013 by admin

Cervikal Spondylosis er en ændring, der finder sted i nakken område af rygsøjlen, især hos ældre, der i sidste ende forårsager vanskeligheder i bevægelse og smerter i nakken og rygsøjlen. I de fleste tilfælde påvirkes af syv ryghvirvler halsen samt de diske, pude ryghvirvlerne. Betingelsen også påvirker blodtilførslen til hjernen og underekstremiteterne samt nerver, som kan blive komprimeret.

Mest almindelig hos personer over 50 år gammel, betingelsen synes at påvirke mænd oftere end kvinder. Risikoen for at erhverve Cervikal spondylosis øge for dem, der lider af gigt eller der har oplevet hals skade i fortiden.

Forståelse for typerne af behandling til rådighed for Cervikal spondylosis vil bidrage til at bevare vifte af bevægelse, formindske smerter og forbedre livskvaliteten for dem ramt med betingelsen.

Instruktioner

• Besøge din læge eller familien sundhedspleje udbyder til en diagnose af livmoderhalskræft spondylosis. Da det sker gradvist, kan stadier forårsage øget smerte og ubehag før mange enkeltpersoner planlægge lægebesøg eller røntgenbilleder for at bekræfte tilstanden. Opmærksom på at kirurgisk behandlinger rådes kun nogle gange. Sådanne kirurgi vil sammensmelte knogler fra nakken sammen for at reducere bevægelse eller fjerne et dårligt beskadiget disk. I nogle tilfælde, vil kirurgi udvide de rum, der er tilgængelige i rygmarvskanalen at reducere presset på blodårerne eller nerver.

• Behandle kroniske nakkesmerter forårsaget af livmoderhalskræft spondylosis med enten smertestillende medicin ordineret af din læge eller OTC (over-the-counter) medicin såsom acetaminophen eller acetylsalicylsyre. Blidt massage halsen flere gange om dagen for at stimulere blodgennemstrømningen og lindre smerter.

• Wrap en varm (som varme, som du kan holde det ud) håndklæde langs bagsiden af din hals og skuldre flere gange om dagen. Hvis det er muligt, tage et varmt brusebad eller bad et par gange om dagen og lad det varme vand suge ind i musklerne i din nakke at tilbyde lindring og komfort.

• Forbedre din kropsholdning. Hold i din mave og guffe dit bækken under, mens du siddende, stående og gående. Prøv ikke at fornemmelse dine skuldre når siddende eller stående. Også, prøv at sove uden en pude. Det er svært at vænne sig til i første omgang, men vil hjælpe med at lindre pres på bagsiden af din hals. Hvis du kan, købe en cervikal pude, eller sove med et sammenrullet håndklæde under din hals.

• Spørg din læge om en cervikal-trækanordning, du kunne bruge et hjem til at give lindring fra følelsesløshed eller prikken i ekstremiteterne forårsaget af trykket på nerverne eller nedsat blodgennemstrømning. Din læge vil rådgive dig om brug af enheden, samt hvordan at sætte det op, men Læs altid vejledningen leveres i pakken eller med udstyr inden brug.

Tips & advarsler

  • Der er ingen ægte forebyggende foranstaltninger mod udvikle Cervikal spondylosis, men altid bære en sele, når du kører og hovedet beskyttelse, når du spiller sport.
  • Mulige komplikationer af cervikal spondyllosis kan omfatte nedsat vifte af bevægelse i nakken, smerter, og (i svære tilfælde) manglende evne til at styre kropsfunktioner. Hvis du mener, du eller en elsket man lider af denne betingelse, straks planlægge et besøg med en læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com