Hvor lang tid tager en Hemroid sidste?

05/01/2013 by admin

Hvor lang tid tager en Hemroid sidste?

Typer af hæmorider

Hemroids, også stavet hæmorider, er ofte uretmæssigt forbundet kun med alderdommen. En dårlig kost mangler fiber, hyppig diarré eller andre tarm problemer, og graviditet eller fødsel kan også oprette hæmorider. Spise mindre end den anbefalede mængde af daglige fiber kan føre til vanskelige afføring. Dræning kan forårsage både interne og eksterne hæmorider. Fortsat betændelse i endetarmen og anus er forårsaget af diarré og belaste for vanskeligt tarm bevægelser. I modsætning til populær tro er hæmorider under graviditet ikke bare på grund af en bremset fordøjelsessystemet eller fra at skubbe under fødslen. Vægten af et barn i livmoderen kan også lægge pres på venerne i tarmen. Dette kan skabe en intern hemorrhoid, der kan skubbes til ydersiden af anus under afføring.

Hvor længe de sidste?

Der er ingen klar tidsramme for heling af hæmorider. De faktisk går ikke væk uden kirurgi. Men med ordentlig kost og udnyttelsen af eventuelle nødvendige retsmidler, betændt blodåre kan skrumpe og blive mindre generende. Indtil trykket, friktion eller andre faktor oprettelse af betændelse er fjernet, fortsat hemorrhoid vil være mørt, ømme og kløende.

Behandling af hæmorider

Renlighed er en vigtig faktor i at minimere ubehag af en betændt hemorrhoid. Medicineret wipes eller pads er blevet oprettet for at hjælpe med at rense området uden yderligere forværrer problemet. Iblødsætning i to inches af varmt vand i et badekar ofte og anvende is til det ramte område dagligt kan anspore betændelse til at mindske. Over-the-counter cremer kan også give lindring. Ingen af disse metoder vil permanent befri kroppen af hæmorider, men de kan væsentligt reducere ubehag forbundet med dem. Mere invasive behandlinger kan ordineres og udføres af en læge i svære tilfælde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com