Sådan testes kort sigt hukommelsestab

04/10/2013 by admin

Sådan testes kort sigt hukommelsestab

Mild, gradvis kortsigtede hukommelsestab kan forekomme som en del af normal aldring. Korttidshukommelse tab kan også være sekundære til narkotika eller alkoholforgiftning eller misbrug, men andre, mere vedrørende, årsagerne kan være debut af demens, blødning i hjernen eller kranium hulrummet, hovedtraume eller en tumor i hjernen. Kortsigtede hukommelsestab kan være mærkbar, når folk hele tiden gentager historier, som de allerede har fortalt, når de hele tiden spørger de samme spørgsmål igen og igen, eller når de ofte ikke kan huske ting, der skete for dem i løbet af dagen.

Instruktioner

Tre element hjemkalde

• Vocalize tre ikke-forretningsmæssigt forbundne elementer til eksaminanden, for eksempel, en apple, bold og bord.

• Sørg for de har registreret disse tre elementer ved at have dem gentage dem tilbage til dig straks. Gøre det kendt at eksaminanden at du vil bede dem om at huske de tre elementer i et par minutter.

• Vente fem minutter og bede personen til at minde om de tre elementer. Interimsundersøgelsesperioden fem minutters distrahere eksaminand med andre samtale. Dette forhindrer dem konstant minde sig selv af de tre elementer, der skal erindres. De fleste normale individer kan huske mindst to af de tre elementer og i sidste ende vil huske det tredje element med nogle foranledning.

Tre element placering tilbagekaldelse

• Skjule tre øre et sted i rummet hvor undersøgelsen finder sted. Vis eksaminanden hvor du skjuler skillinger.

• Sørg for de har registreret placeringen af tre skillinger ved at have dem pege på hvor de er skjult. Tilkendegive at eksaminanden, at du vil bede dem om at huske de steder øre i et par minutter.

• Vente fem minutter og derefter bede personen til at minde om de tre elementer. Interimsundersøgelsesperioden fem minutters distrahere eksaminand med andre samtale. Dette forhindrer dem konstant minde sig selv af de tre steder skal erindres. De fleste individer kan huske mindst to af de tre steder og i sidste ende vil huske det tredje element med nogle foranledning.

Tips & advarsler

  • Hvis du er usikker på de verbale færdigheder af eksaminanden, er det bedst at teste deres kortsigtede hukommelse med tilbagekaldelse af vare placeringer i stedet for at huske navnene på tre elementer.
  • Hvis du har mistanke om hukommelsestab i dig selv eller nogen du kender, besøge din læge for yderligere evaluering som det kunne være et tegn på et alvorligt problem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com