Hvad der forårsager kuldegysninger med kolde fødder?

04/14/2013 by admin

Forskellige betingelser forårsage kuldegysninger med kolde fødder. Nogle gange, når disse to betingelser kombinerer, er de signaler til det organ, der alvorlige sundhedsproblemer manifesterer sig i kroppen. Kulderystelser og kolde fødder mener at der mangler tilstrækkelige blodgennemstrømningen i hele kroppen, primært i lemmerne.

Hypotermi

Hypotermi, en tilstand forårsaget af tabet af kropsvarme, forårsager kuldegysninger og kolde fødder i mennesker. US National Library of Medicine hedder det, at øjeblikkelig førstehjælp, såsom en opvarmet pad, skal administreres.

Kronisk træthedssyndrom

Kronisk træthedssyndrom kamuflerer sig med symptomer på andre sundhedsmæssige betingelser desuden til træthed. Centers for forebyggelse og sygdomsbekæmpelse stater kuldegysninger sammen med kolde fødder er et symptom på grund af blod flow begrænsning.

Perifer vaskulær sygdom

American Heart Association siger kuldegysninger med kolde fødder er symptomatisk for perifer karsygdom eller indsnævring af arterierne. Dette reducerer blodtilførslen til fødderne og ekstremiteter.

Raynaud's fænomen

Arthritis Foundation definerer Raynaud's fænomen som betingelse forårsaget af utilstrækkelig blodgennemstrømning, som bosætter sig i fingre, tæer, næse og knæ. Manglen blodgennemstrømning fører til kulderystelser og kolde fødder.

Restless Legs Syndrome

Restless Legs Syndrome siger denne betingelse, hvilke symptomer omfatter kuldegysninger med kolde fødder, forårsager ubehag fordi ben er ukontrollabel trang til at flytte.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com