Hvordan at kvalificere sig til SSI for spondylolistese

04/15/2013 by admin

Hvordan at kvalificere sig til SSI for spondylolistese

Spondylolistese er en tilstand af rygsøjlen i hvilke én ryghvirvel glider ud af position på hvirvel under det. Symptomer omfatter lavere ryg smerter, stivhed og nerve skader, der forårsager svaghed i benene. Sjældent, bliver benene lammet. I svære tilfælde kræver patienter med tilstanden større operation. Mennesker med svær spondylolistese, der har begrænset indkomster og ressourcer kan kvalificere sig til supplerende sikkerhed indkomst (SSI). SSI tilbyder månedlige indkomst for folk der ikke kan arbejde i mindst 12 måneder, og som har begrænset indkomster og ressourcer.

Instruktioner

• Besøge en læge for en diagnose af din tilstand. Diskuter alle dine symptomer med din læge, herunder hvordan dine symptomer forhindre dig i at fungere. Specifikke. forklare alle de opgaver, du kan gøre på arbejdspladsen og fortælle din læge om alle de opgaver, som du skal have hjælp. Nævne en svaghed i benene, eventuelle vanskeligheder stående eller gående og enhver smerte, der forstyrrer din evne til at være opmærksom på dit job pligter. Spørg din læge til at dokumentere disse restriktioner på dine evner fuldt ud i diagrammet medicinsk.

• Gennemgå X-ray test, hvis det er nødvendigt, at bevise, at du har en ryghvirvel malplaceret. Spørg din læge, hvis du har brug for x-stråler.

• Spørg din læge om, hvor længe du skal forvente dine symptomer til sidste. Spørge, hvis hun forventer din tilstand til at forhindre dig i at arbejde for mindst 12 hele måneder.

• Indsamle dokumentation af alle indtægter og ressourcer, du har, herunder lønseddel stubbe, kontoudtog og en skriftlig erklæring om enhver kontanter du har på hånden.

• Indsamle bevis af identifikation, fødselsdato og amerikansk statsborgerskab, som en førers licens eller statsligt udstedt id-kort og certificeret kopi af din fødselsattest. Du skal bruge originale dokumenter; Social Security Administration vil ikke acceptere fotokopier.

• Kontakt Social Security Administration af ringe 800-772-1213 eller besøge din lokale Social Security Administration kontor for at starte et program til at vise, at du kvalificere sig til SSI for spondylolistese.

• Give Social Security Administration med kopier af eventuelle medicinske journaler du har i din besiddelse. Tegn release formularer, når anmodet af Social Security Administration personale, give dem tilladelse til at anmode om og modtage kopier af din medicinske journaler fra forskellige behandlere.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for hjælp til at få nogen af de nødvendige dokumenter eller udfylde ansøgningen, bede om hjælp på dit lokale Social Security Administration kontor. Uddannet personale vil hjælpe dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com