Hvordan du får smertestillende medicin

03/31/2013 by admin

At opnå smerte medicin bliver stadig vanskeligere som flere og flere mennesker bliver afhængige af dem. Folk, der har kroniske smerter er ofte sendt hjem med noget at lette deres smerte, som de er fejlagtigt opfattede som asylansøgere af smertestillende medicin af sundhedspersonale. Hvis du er lovligt i smerte, er der stadig ressourcer til at hjælpe dig med at få den smertestillende medicin, som du har brug for.

Instruktioner

Hvordan du får smertestillende medicin

• En skade eller en kronisk smerte tilstand er nødvendig for at opnå recept smerte medicin lovligt. Receptpligtige smertestillende medicin kan omfatte Vicodin, Percocet, og morfin. Hvis du er såret, ringe til din læge eller gå til din lokale skadestue straks. De vil kunne give dig noget for smerter og en recept nødvendig for når du forlader deres pleje. Hvis du har en tilstand, der forårsager du kroniske smerter, skal dette dokumenteres i diagrammet medicinsk at få smertestillende medicin til behandling.

• Sygesikring er ikke påkrævet at få smertestillende medicin, men uden det vil du bruge hundredvis af dollars mere om året end du ville uden den. En typisk recept for Percocet uden sygeforsikring vil være omkring halvtreds dollars, hvor det kunne være så lidt som tre dollars med sygesikringen. Også, for at få smertestillende medicin skal du have en lovlig recept skrevet af en sundhedsplejerske, der er lovligt bemyndiget til at skrive dem. Det er meget dyrt at se en læge eller besøger en skadestue uden sygesikring. Sygesikring kan købes online eller ved at besøge uafhængige sygesikring agent. Uafhængige sygesikring agenter kan findes i sektionen lokale gule sider i telefonbogen.

• Besøge din familie læge. Fortæl dem at du oplever smerter og give dem så meget sundhedsoplysninger om din tilstand eller skade som muligt. Hvis du besøger en ny læge, give dem en kopi af alle dine medicinske journaler således at de bedre kan tjene dig. Efter deres eksamen, fortælle dem at du har brug for en recept for smertestillende medicin. Hvis de føler, at du har virkelig brug for smertestillende medicin, vil de skrive dig en lovlig recept. Hvis du oplever kroniske smerter, kan de henvise dig til en smerte specialist eller en smerteklinik. En smerte specialist er en læge, der har specialiseret sig i behandling af kroniske smertetilstande og vil være i stand til bedre hjælpe nogen, der har kroniske smerter.

• Tage din recept på smertestillende medicin til ethvert apotek efter eget valg. Ethvert apotek er i stand til at udfylde smerte medicin recepter. Det er vigtigt kun at bruge én apotek for alle din receptmedicin saa lægemiddelinteraktioner kan undgås og overvåges af en licenseret apoteket. Det tager normalt kun tyve minutter eller mindre til at fylde din recept og du vil være på vej til at være Smertefri.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en kronisk smerte tilstand, forskning smerten specialister i dit område. Mange læger skriver ikke smerte medicin recepter til tilstrækkelig behandling af en person, der er kronisk smerter. Årsagen er, fordi mange mennesker er blevet afhængige af smertestillende medicin og misbruge systemet. Sundhedspersonale henvise til disse mennesker som "smerte medicin seekers", eller "lægemiddel asylansøgere".
  • Aldrig tage nogen smerte medicin, der ikke er ordineret til dig af en autoriseret sundhedsplejerske, der er godkendt til at skrive recepter for smertestillende medicin. Ikke tag smertestillende medicin, der tilhører en anden. Aldrig tage mere smertestillende medicin end er foreskrevet, da det kan forårsage åndedrætsbesvær, koma og død. Altid kontakte din lokale apotek, hvis du har spørgsmål om sikker dosering af en smertestillende medicin som er ordineret til dig. Hvis du mener, at du kan have over doseret på smertestillende medicin, ringe til 911.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com