Anvendelsesmuligheder for Colorimeters

03/24/2010 by admin

En colorimeter er et måleinstrument, der bruges til at bestemme mængden af et stof fra den farve det udbytter med specifikke reagenser. Colorimeters bruges af diamant forhandlere til at bestemme gennemsigtigheden af ædle perler og sten. Andre anvendelser af colorimeters omfatter måling af præcision, kvalitet og tilstand af elektroniske komponenter og at identificere tegnene af pulp papir og tryksværte.

Laboratoriet anvendelser af Colorimeters

Laboratoriet colorimeters spiller en afgørende rolle i mange typer af videnskabelig forskning og kliniske indstillinger ved at bestemme Ekstinktionen af en løsning på visse bølgelængder. De også måler koncentrationen af solid spørgsmål. Ikke alle colorimeters er voluminøse; nogle er lille nok til at blive brugt uden for. Disse håndholdte, tunge colorimeters anvendes typisk i vand og miljømæssige undersøgelser.

Colorimeters i tilberedning af mad

Colorimeters bruges internt i tilberedning af mad. De giver brugeren farve indekser, som indsnævre valg under anvendelse, nedbringe omkostningerne og spare tid. Fordelen ved at anvende farve indekser er, at de tilbyder præcise oplysninger om processen i stedet for et væld af data til skærmen. Derudover fjerne colorimeters muligheden for subjektive vurderinger ved at give hårde data. Den avancerede CR-410FF colorimeter kan præcist beregne farve af kogte pommes frites. Indtil indførelsen af colorimeters i fødevareindustrien, blev farven på kogt pommes frites målt visuelt.

Colorimeters i Dental applikationer

Harpiks, som har rekuperativ effekter på tænderne, der bruges til at sætte boret tænder. Den ydre overflade af harpiks, dog er forpligtet til at være plettet af virkningerne af tobak og/eller fødevarer, sænke dens æstetiske værdi. Dette problem skal løses, inden resin kan bruges som en genoprettende materiale til tandbehandling. Undersøgelser tyder på, at overfladebehandling konsulenten tilbyde god beskyttende dækning for Pigmentglaukom indbetalinger af fødevarer, bejdse harpiksholdige substans. Forskningen omfatter colorimeter enheder, der præcist beregne og fortolke farven på prøve (dvs., harpiks). En prøve er behandlet med en overfladebehandling agent og derefter nedsænket i en tobak løsning. Farveforskelle mellem behandlet og ubehandlet prøver måles ved colorimeters.

Colorimeters for skærmkalibrering

Nogle gange, kræve computerskærme finjustering for neutral farve samt hvid og sort sæt punkter. Grad af nøjagtighed kan forbedres, hvis en colorimeter bruges under kalibreringen. Colorimeters måle præcist skærmfarver. Denne ordning erstatter visuelle standarder og derfor tager subjektivitet ud af processen. Menneskelige øjne kan ikke opdage små farve ændres fordi vores farve følsomhed er begrænset.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com