Hvordan til at tabe med Protein & gelatine

01/08/2014 by admin

Lav kulhydrat, højt proteinindhold kost var alle vrede et par år siden og med god grund. Lav carb kostvaner er en af de hurtigste vægt tab planer til rådighed og tillade dieters at spise rigtig mad i ubegrænsede mængder. Det ene problem mange dieters har er, at de savner spise desserter på højt proteinindhold kost, fordi sukker og slik er forbudt. Men gelatine er en alsidig, høj protein fødevarer, der kan bruges til at gøre alle slags desserter, der passer ind i et højt proteinindhold kostplan og kan hjælpe dig med at tabe.

Instruktioner

• Vælge en høj protein, lav kulhydrat kostplan. Atkins, South Beach, Neanderthin og Protein Power er nogle af de mere populære lav carb kostvaner tilgængelig, men der er mange andre, hver med lidt anderledes regler og spise planer. Vælg en der passer til din livsstil og spise præferencer.

• Gøre høj protein måltid planer. Højt proteinindhold, lave kulhydrat kost arbejde hovedsagelig på grund af manglende kulhydrat, ikke på grund af det høje niveau af protein, men der er mange andre grunde til at spise højt proteinindhold fødevarer. De kan hjælpe dig med at opbygge og fastholde muskel og holde dig følelse af mæthed meget længere end kulhydrat fødevarer.

• Tilføje gelatine baseret desserter til din madplan. Sukker fri Jell-O er et godt sted at starte, men unflavored gelatine kan også bruges til at lave høj protein desserter som panna cotta, som vil hjælpe med at tæmme dine søde tand og lad du holder dig til din lav kulhydrat kost. Gelatine kan også bruges til at skabe lækre kød terriner og pates, der vil passe lige ind i et højt proteinindhold kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com