Gør krydret mad fremskynde stofskifte?

12/20/2012 by admin

Gør krydret mad fremskynde stofskifte?

Stofskiftet, eller processen med at nedbryde fødevarer i sin kaloriefattige energi kroppen hænger sammen med vægtøgning og tab. Jo hurtigere omdanner kroppen mad til energi, jo mindre tid er der til at fødevarer til at forblive i kroppen til opbevaring. I et forsøg på at tabe sig, mange dieters søge efter "super" eller "power" fødevarer, der fremskynde stofskifte og krydret fødevarer er en mulighed for kick-starter metabolisme.

Capsaicin

Ifølge en 2006 New York Times artikel indeholder krydret fødevarer, som rød peber, capsaicin. Sammensat skaber "den største bump i varmeudvikling, som hjælper med at forbrænde flere kalorier umiddelbart efter et måltid." Ifølge passer dag omfatter gode kilder til capsaicin jalapenos, habaneros, cayenne, og de fleste andre chili peber. Sort peber og ingefær kan også fremskynde stofskifte en smule, uden ganske punch af de andre valg.

Effekter

Dieters bør holde for øje at stigning til metabolisme er kun svag, og at det opstår umiddelbart efter fødeindtagelse. Anahad O'Connor, af the New York Times, skriver, "Generelt, undersøgelser har vist at i gennemsnit et måltid, der indeholder en krydret fad, ligesom en skål af chili, kan midlertidigt øge metabolismen af omkring 8 procent over en persons normalsatsen, et beløb, betragtes som temmelig ubetydelig." Selvom stigningen er små, kan krydret mad også være nyttigt for at tabe sig, da de har tendens til at gøre din føler fyldigere.

Andre stofskifte boostere

Drikke grøn te med morgenmad hver morgen er en anden måde at øge stofskiftet. Ikke kun spise morgenmad starter dit stofskifte for dagen, men grøn te også stimulerer stofskiftet over en længere periode end andre varme drikke. Også drikke masser af vand og får tilstrækkelig hvile.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com