Hvordan at vide, hvis du har en sag af hovedlus

12/27/2012 by admin

Du tror måske, du har en kløende hovedbund fra skæl, men det kunne være hovedlus. Her er hvordan at fortælle.

Instruktioner

• Prøv en nit kam. Det er næsten umuligt for dig at fortælle dig selv, hvis du har hovedlus, selvom med en nit kam kan du være i stand til at rede ud og se nits og levende bugs.Det er pinligt, men du vil sandsynligvis have en ven til at inspicere din hovedbund.

• Kig efter brunlig ser små bugs, som ligner små havet krabber, og bittesmå ovale hvide æg eller nits.Hvis dit hoved har kløe i et stykke tid, for det meste hvor dit hår er tykkeste, ofte mod ryggen, kan du have hovedlus.

• Lugte din kam til en dårlig lugt. Et andet tegn ud over levende lus og æg er en foul duftende hovedbund. Du kan lugte affaldsprodukt af lus. Det lugter ligner rådnende blade eller snavs.Hvis du finder nogen luseæg eller lus skal du begynde behandling straks. Prøv dækker din hele håret og hovedbund med regelmæssige mayonnaise i en time eller længere og indsæbning, derefter kæmning ud nits med en speciel nit kam. Du vil også brug for en ven til at gøre dette, så Gentag mayonnaise behandling for en mere time at kvæle lusene. Du kan behandle med over the counter produkter såsom Rid så godt, selv i forbindelse med mayonnaise behandling. Hovedlus er meget svært at dræbe desværre.Du skal vaske alle sengetøj og tøj og tørre på høj varme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com