Urter til interne parasitter

12/03/2012 by admin

Interne parasitter kan overføres, når du spiser utilstrækkeligt kød, drikke vand, der ikke er blevet behandlet eller kogt eller have kontakt med en person, der har en parasit. Interne parasitter kan være farlig og endda livstruende, hvis venstre ubehandlet. Der er mange over-the-counter og recept metoder til behandling af parasitter. Men naturlægemidler metoder er nem at administrere derhjemme og da de er alle naturlige, der er ingen giftige kemikalier er involveret.

Bayberry te

For at forberede en bayberry te, koge en kop vand. Hæld vand over toppen af 1 tsk af bayberry. Tillad te til stejle i 15 minutter og derefter stamme bayberry ud af te. Drikke en kop te, tre gange om dagen indtil parasitterne er væk. Bayberry te vil hjælpe fjerne og dræbe parasitter i dit system.

Parasit te

Hvis du har tarmparasitter, kan gør en urte parasit te hjælpe flush parasitter fra dit system. At gøre te, koges 3 kopper vand, plus 1/2 tsk hver af kamille blomster, Læge-Alant rod, ingefær rhizom, rosmarin blade og timian blade. Urterne kan findes på naturlige fødevarebutikker. Når ingredienserne kommer i kog, slukke for varmen og lad blandingen fastsat til 30 minutter. Hæld væsken gennem en si til at fjerne Urterne og derefter drikker te. Du vil 1 kop om dagen for hver 50 pounds du vejer. Når parasitter er væk, kan du afbryde te.

Hvidløg blandingen

Adskille fire hoveder af hvidløg i flåede individuelle nelliker. Placer fed med 1 pint af æble cider eddike i en blender. Blend indtil blandingen er indarbejdet og derefter placere den i en opbevaringsbeholder og henstår i to uger. Hæld blandingen gennem en si til at fjerne hvidløg. Tilføje en spiseskefuld af honning til blandingen for at forsøde den. For hver 50 pund i vægt, tage 3 teskefulde dagligt indtil parasitter er væk. Dette kan også bruges som en forebyggende. Hvis opbevares i en lufttæt beholder, kan blandingen holde i år.

Rejnfan

Rejnfan er en blomstrende plante, der er en del af slægten aster. Det findes i te form på naturlig sundhed butikker. Drikke te form af denne urt er kendt for at slippe af orme, såsom runde orme og tråd orme. Det anbefales, at du hurtigt, mens du tager det for te at være effektiv i behandlingen af orme.

Grapefrugt ekstrakt

Grapefrugt ekstrakt kan findes i vitamin afsnit af din lokale apotek. Tage kapslerne ifølge pakke retninger, eller hvis du foretrækker, kan du bruge den flydende form. Ekstraktet er skånsom nok til at blive taget over en lang bør perioder af tid til at hjælpe slippe af eksisterende parasitter samt forhindre fremtidige parasitter fra etablere butik i din krop.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com