Kan jeg få adgang til min Medicaid Online?

12/29/2012 by admin

Selvom Medicaid er føderalt finansieret, har hver stat sin egen Medicaid program. Nogle Stater lader dig se Medicaid fordel oplysninger online, når passer dig. At få adgang til dine kontooplysninger online forenkler processen. Du fjerne lange hold gange at tale med en sagsbehandler. Selv om de tilbudte ydelser vil variere fra stat til stat, gør det muligt at spore din ansøgning, de fleste hjemmesider Se fordel oplysninger, kontrollere recertificering datoer og udskrive midlertidig Medicaid kort.

Staten Medicaid hjemmeside

Du bliver nødt til at finde din tilstand Medicaid hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, kontakt din lokale Department of Health and Human Services. Holde i sindet, din tilstand kan ikke tillade dig at se Medicaid kontooplysninger online. Du kan også besøge den amerikanske offentlige menneskelige tjenester Association for et link til hver staten Medicaid websted.

Adgang fordel funktion

Find det relevante afsnit. Nogle steder kan dirigere dig til et andet område at se sagsoplysninger. Florida Department af børn og familier har et link, der leder modtagerne til webstedet adgang Florida. Texas Medicaid hjemmeside byder på "Se min sag" område med flere services at vælge. Du kan kontrollere interview tid, status for din sag, formularer og papirarbejde modtaget.

Oplysningskrav

Forvent at indsende dine personlige oplysninger og sagsnummer. Registreringsprocessen kan variere i din tilstand. Hvis du ansøger om Medicaid fordele for første gang, kan du blive forpligtet til at oprette en bruger benævne og password. Nedskrive en bekræftelse tal, når du indsender ansøgningen. Hvis du i øjeblikket modtager ydelser og har brug at oprette en konto, skal du oplyse dit Sagsnummer og CPR-nummer.

Kontakt Medicaid

Hvis du har problemer med at få adgang til din sag eller ikke har de rigtige oplysninger på side, ring til din lokale Medicaid kontor for at få hjælp. En sagsbehandler vil være i stand til at give aktuelle tilfælde oplysninger om din Medicaid fordele.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com