Sådan oprettes en kost kalender

09/21/2016 by admin

Hvis du forsøger at tabe sig, vil du sandsynligvis være i stand til at spore dine fremskridt. For at gøre dette, bør du overveje at oprette en kost kalender. En kost kalender kan bruges til at registrere den mad, du spiser hver dag, din træning og hvor meget vægt du har mistet. Du kan oprette en kalender, kost på dine egne eller downloade et program til at administrere en for dig.

Instruktioner

• Træffe afgørelse om typen kalender, som du ønsker at bruge til din kost. Du kan bruge en månedlig eller dagligt Se kalender på din PC for at holde styr på dine fremskridt. En kalender arrangør, såsom Mozilla Sunbird, kan downloades gratis og bruges til din kost.

• Sæt en dato for mål. Den første del af at skabe kost kalender er at vælge et mål og den dato, du ønsker at nå dette mål. Mærke det på din kalender og registrere din ønskede vægt for denne dato.

• Registrere antallet af kalorier du forbrugt samt en notering på kalenderen for hver mad, du spiste. Du kan kontrollere emballage for at beregne kalorier eller bruge et gratis online værktøj til at få tal.

• Indtast dine træningsdata til kost-kalender. Vil du medtage hvor meget tid du har brugt udøver og typen af motion, som du har udført.

• Vælg indvejningen datoer og læg dem på kalenderen. Vil du gerne optage din vægt på givet gange i løbet af din kost. For eksempel kan du beslutter dig at veje dig hver fredag og Indtast dette tal ind i din kalender.

• Overveje en kost kalender softwareprogram. For eksempel, vægt tab Software ikke kun tillader dig at indtaste data til kost, men indeholder også automatiske ernæringsmæssige oplysninger for de fødevarer, du spiser og anslået kalorier brændt i løbet af din træningsrutiner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com