Stor kost Tips for kvinder Over 50

02/19/2010 by admin

Stor kost Tips for kvinder Over 50

Opretholde en sund kost kan have mange fordele for kvinder, der er fyldt 50 år eller ældre. Listen omfatter stærkt reducerede sundhedsrisici (såsom høj kolesterol og hjerte problemer), at nå og opretholde en sund kropsvægt, føle strømforsynede og afgørende styrke knogler. Der er en række fødevarer, der er særdeles gavnligt for kvinder i alderen 50 eller ældre.

Calcium og D-Vitamin

Kvinder kræver alder 50 eller ældre en større mængde af kalk end yngre kvinder til at holde knoglerne stærke og sunde. Det betyder, herunder mindst tre daglige 8-ounce portioner af mejeriprodukter som mælk og yoghurt. D-vitamin indtag er også afgørende for kvinder 50 og ældre, da det giver mulighed for knogler til at absorbere calcium. Fødevarer, der indeholder D-Vitamin omfatter laks, berigede korn og æggeblomme.

Spise en sund morgenmad

Kvinder 50 eller ældre skal altid spise morgenmad. Et sundt måltid som hele korn toast og æg vil give krop med mere energi til den kommende dag. Spise en sund morgenmad giver dig mere energi til motion, der er også et centralt element i at holde fit. Spise fødevarer med højt jern, som magert kød, lever og bønner, kan også forbedre energi niveauer, da en høj-jern kost forhindrer anæmi, som er en almindelig årsag til træthed hos kvinder, ifølge professionelle sundheds hjemmeside WebMD.com.

Antioxidanter

Indarbejde antioxidanter i kosten kan bidrage til at bremse og endog vende virkningerne af aldring i kvinder 50 eller ældre. Fødevarer rige på antioxidanter omfatter frugt og grøntsager såsom æbler, appelsiner, bananer, jordbær, tomater, peber, broccoli og gulerødder. Mørk chokolade er også rig på antioxidanter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com