Hvad er farerne ved Styrofoam?

09/22/2016 by admin

Hvad er farerne ved Styrofoam?

Styrofoam er en Dupont handelsnavn for et stof mere generisk benævnt polystyren, en råolie-baseret plastik. Polystyren er meget lette vægt, fordi det er produceret med luft fylder 95 procent af dens masse. Polystyrens luftige sammensætning gør det en meget god isolering, hvilket er grunden til det er udbredt i engangs kølere og engangs kopper til varme drikke. Men, nogle farer findes i ved hjælp af denne luftige plast.

Arbejdstagernes eksponering

Stof i polystyren, der genererer det mest bekymrende er styren. Styren er den vigtigste ingrediens i polystyren, og bruges til fremstilling af mange andre produkter. Styren er en mulig kræftfremkaldende, ifølge USA 's Environmental Protection Agency. Arbejdstagerne producerer polystyren og andre styren produkter har rapporteret akutte problemer samt, herunder hovedpine, hud- og øjenirritation, vejrtrækningsproblemer og gastrointestinale sygdomme. Nogle centrale nervesystem problemer er også blevet identificeret, herunder depression efter kronisk eksponering.

Miljøproblemer

Nogle lande, regioner og kommuner har forbudt polystyren på grund af farerne for miljøet. Polystyren er ikke biologisk nedbrydeligt; selv efter det er mekanisk opdelt i mindre stykker, fortsætter selve materialet indefinitley. Det er et betydeligt materiale på lossepladser, og er en tilbagevendende kuld plage langs vejsider og vandveje. Polystyren er fremstillet ved hjælp af ikke-fornyelige ressourcer, især fossile kulbrinter--bruges både til magten fabrikker og som et produkt råvare.

Usikre og forbruges Unkowingly

Da polystyren er microwaved som emballage til fødevarer, kan giftige materialer i polystyren overføre til den efterfølgende indtaget fødevarer. Partikler af polystyren kan forbruges ved at spise fra polystyren containere. Dyr indtage stykker polystyren, når de spiser mad, der er blevet kasseret i polystyren containere, tilstopning deres fordøjelsessystem. Fisk forbruge partikler af materialet, fordi det er typisk meget synlig i vandet.

Når genbrug gør mere skade

Polystryrene er ikke et lukket kredsløb genanvendeligt materiale, så flere ressourcer bruges til at genbruge det. Lukket kredsløb genanvendelse er da spild af et produkt bruges til at reducere samlede materiale input ved at erstatte en anden produktion råvare. Hvis genbrugspapir bruges til at erstatte træmasse i produktionen af mere papir, er det lukket-loop recycling, hvilket sænker de samlede input i produktionsprocessen. Polystyren genanvendelse faktisk bruger betydeligt mere energi end den oprindelige produktion, og betragtes af nogle som en reklame trick af skum industri.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com