Om Alternative behandlinger for Cerebral parese

09/12/2013 by admin

Om Alternative behandlinger for Cerebral parese

Cerebral parese (CP) er forårsaget af en skade på hjernen, der sker før, under eller kort tid efter fødslen. Det præsenterer en række spørgsmål, herunder bevægelsesforstyrrelser. Andre bivirkninger er ofte forårsaget af hjerneskade, såsom luftvejsproblemer, visuel eller høreproblemer, udviklingsforstyrrelser og attention deficit disorder. CP påvirker omkring 500.000 mennesker i USA, med omkring 6.000 nye tilfælde diagnosticeres hvert år.

Identifikation

Mens standard behandlinger som medicinsk behandling, operationer og fysiske og ergoterapi er stadig den primære kilde til medicinsk intervention, flere patienter og deres forældre vendte sig mod alternative behandlinger. Da der er ingen kur for cerebral parese, er behandlingsmuligheder rettet mod lette symptomer for at hjælpe patienten til at have en mere "normale" liv erfaring. Fysioterapi, for eksempel, hjælper til at mindske muskel spasticitet og forbedre tone. Ergoterapi er rettet mod finmotorik og aktiviteter i dagligdagen. En anden form for terapi er Alexander Technique, som theorizes at bevægelsesproblemer er resultatet af dårlig muskuløs "vaner." I denne form for terapi bidrager praktiserende simple bevægelser til at øge smidighed og evne. Der er også mange forskellige typer af medicinsk behandling.

Teorier/spekulation

Ifølge en undersøgelse at være afsluttet ved University of Arizona i samarbejde med Beijing children's Hospital i Kina, er standard CP pleje i USA meget ineffektiv. I virkeligheden, bruge kinesiske en pakke af "intensiv standard pleje" i kombination med alternative behandlingsformer herunder akupunktur. Pakken standard pleje bruger fysisk, erhvervsmæssig og hydro-terapi. Kinesiske hævder, at denne tilgang giver bedre resultater end den standard pleje bruges i USA, baseret på anekdotiske beviser. Læger behandler patienter i Kina og USA med en kombination af akupunktur, dyb massage, fysiske og ergoterapi, sammen med hydroterapi. De vil kombinere data fra begge lande til at bestemme effektiviteten af denne behandling pakken, og hvis positive resultater er fundet, dette vil bidrage til at lede den fremtidige forskning i CP behandlinger.

Misforståelser

De fleste mennesker tror, at Botox er bare for at hjælpe med at minimere disse vildfarne linjer på ansigterne af de rige og berømte ved at lamme musklerne under huden, men det er også en effektiv alternativ behandling for cerebral parese. Botox sprøjtes direkte ind i musklerne for at blokere overførsel af acetylcholin. Acetylcholin er et kemikalie i nervecellerne, der bærer information gennem mellemrummene mellem nerveceller. Injektion hjælper til at lindre spasticitet i musklerne. Læger begyndt at bruge Botox behandling i 1990 ' erne, at finde at børn med CP oplevet mere afslappede muskler, reduceret spasticitet og øget vifte af bevægelse med fortsatte terapi.

Typer

Kranie sakral terapi indebærer hands-on, let massage til hoved og ryg. Dette menes at hjælpe støt patientens gangart og justere kroppen. Ledende uddannelse er en anden alternativ behandling, der fokuserer på undervisning CP patienter visse sociale færdigheder og problemløsning færdigheder, der hjælper dem til at føre en mere produktiv og uafhængig tilværelse. Terapeutisk elektrisk Stimulation kræver, at en patient bære elektroder (på forkrøblede muskler) i seng om natten. Elektroderne sende lille energi impulser til muskler, men faktisk forårsager ikke muskler til kontrakten. Dette stimulerer muskel væksten ved at øge blodgennemstrømningen. Aminosyre terapi blev udviklet af Professor Alexander Khokhlov, en russisk professor i biokemi og neurologi. Khokhlov studerede virkningerne af aminosyre terapi på 84 børn med CP i to år, lære at en god procentdel af dem oplevede forbedret muskeltonus. Hans undersøgelsen konkluderede også, at selv efter ophørende terapi, virkningerne kan stadig ses tre måneder senere. I praksis anvendes i dag primært i Rusland, men bruges også i visse klinikker i New Zealand, Tjekkiet, England og Cypern. Dance terapi bliver stadig mere populære med CP patienter. Ideen bag denne terapi er, at musik og bevægelse bidrage til at øge koordineringen og fysiske udvikling som patienten udvikler en følelse af rytmen. Plus fortalerne siger, dance terapi hjælper patienter udtrykke deres følelser og udvikle kommunikationsfærdigheder. Det anses især effektiv for cerebral parese patienter, fordi det hjælper dem øve med deres lemmer i koordinering i en behagelig og sund måde.

Overvejelser

Det er vigtigt at erkende, at CP ikke er en sygdom, og at det ikke kan overføres fra person til person. Der er ingen kur for cerebral parese, men forskerne arbejder på at hjælpe med at lindre symptomerne. Når konventionelle metoder mislykkes, tager nogle læger mere aggressive skridt til at hjælpe deres patienter, lindre deres symptomer. For eksempel, har nogle patienter ortopædisk kirurgi korrekt knoglestruktur eller placering. Andre læger har udført operation for at skære nerverne til spastisk muskler. Dette hjælper til at lindre spasticitet ved at afslappe musklen og reducerer smerte, men kan forårsage følelsesløshed. Denne type behandling bruges kun i de mest alvorlige tilfælde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com