Hvad er et Crossover krav?

08/13/2013 by admin

I sygesikring, Enanprisning"crossover" opstår, når en person, der er berettiget til Medicare og Medicaid modtager sundhedsydelser er omfattet af begge programmer. Crossover krav processen er designet til at sikre, at regningen bliver betalt ordentligt, og ikke får betalt to gange.

To forskellige programmer

Medicare er et føderalt program, der giver sundhedspleje dækning til mennesker alder 65 og ældre samt handicappede voksne. Medicaid er en kombineret forbundsstaten program, der dækker lav indkomst folk uanset alder. På grund af overlapninger i støtteberettigelse, kan nogle mennesker være omfattet af begge programmer.

Håndtering af Crossover fordringer

Reglerne for crossover krav er angivet ved den føderale Centers for Medicare & Medicaid Services. Sundhedspleje udbydere anmelde alle crossover fordringer til Medicare. Medicare vurderer påstanden, betaler sin del af regningen og sender derefter de resterende krav til Medicaid. Hvor meget Medicaid betaler--hvis noget--afhænger af reglerne i den stat, hvor fordringen blev gemt. Når Medicaid har håndteret sin del af regningen, kravet er lukket, og udbyderen kan fakturere patienten eller patientens supplerende forsikringsselskaber for enhver ubetalt del.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com