Alternative behandlinger for en Hiatal Brok

08/30/2013 by admin

Når den øvre del af maven skubber gennem en åbning i mellemgulvet, har du en hiatal brok. Da syre opbakning i spiserøret, kan du føle kvalme, har smerter i brystet, opstød og abdominal ubehag.

Over-the-counter antacids eller receptpligtig medicin kan ordineres, men når medicin er ineffektiv, er det tid til at se på alternative behandlinger.

Akupunktur

Akupunktur behandlinger fremme selv-healing ved at genoprette naturlige balance og energi til hele kroppen.

Ved deres første udnævnelse, vil du diskutere dine symptomer med akupunktør. Da orientalsk medicin behandler hele kroppen, kan du også blive stillet spørgsmål, som ikke er direkte relateret til din tilstand. Du kan blive bedt om, hvis du er varmt koldt, have problemer urinating eller flytte din tarm eller har enhver fordøjelsesfremmende problemer.

Puls- og tunge undersøgelser er to søjler i orientalsk medicin diagnose, ifølge Eugene Iwasa, licenseret akupunktør og Herbalist. Hastighed, styrke, dybde og kvalitet af pulsen kan afgøre, om kroppen er sund. Formen, størrelse, pels og nogen bemærket uregelmæssigheder af tungen fortælle os, hvor sunde de indre organer er.

Efter alle de foreløbige data indsamles og en diagnose stilles, en herbal formel vil blive formuleret til din tilstand og akupunkturpunkter vil blive fastlagt.

Akupunktur behandling, er du placeret enten ansigt op eller nedad på en massagebriks. Typisk er otte til 12 punkter udvalgt til needling, afhængigt af tilstanden. Når Nålene er indsat, du slappe af på bordet i 20 til 30 minutter så nåle kan træde i kraft.

Efter behandlingen skal du bliver instrueres i hvordan man laver en te ud af din naturlægemidler recept ved hjælp af en lerkrukke. Den standard dosis er én kop te om dagen, og din recept skal vare en uge

Patienter rapporterer følelse rolig og afslappet efter en akupunktur behandling og har en følelse af velvære, som de ofte siger, de har svært ved at sætte ord på.

Efter de første 90 minutters besøg, vil enhver opfølgninger vare cirka en time. Behandlinger er som regel en eller to gange om ugen, med 10 besøg udgør ét kursus i behandling.

Naturlægemidler

Mange mennesker kan lide tanken om at bruge en urtemedicin, især hvis der er ingen bivirkninger, og du kan tage det mens de resterende derhjemme. Hvis du tager nogen medicin, konsultere din læge før du bruger en herb produkter.

Mosen Katost

Mosen Katost danner en beroligende film over slimhinder, lindre smerter og betændelse. Blade og rødder er nyttige i behandling af hiatal brok.

Medicinske marsh Katost leveres bedst i en tinktur, tager 1 tsp. tre gange om dagen. Hvis du foretrækker en varm drik, kan en te foretages fra blade, blomster og rødder.

Meadowsweet te

Meadowsweet te beroliger og lindrer betændelse og reducerer mavesyre. Lave en te med 25g meadowsweet og 500 ml af vand for at lette halsbrand og andre symptomer på hiatal brok.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com