Hvor lang tid tager øjenvipper toningssystem sidste?

08/12/2013 by admin

Hvor lang tid tager øjenvipper toningssystem sidste?

Generel oversigt

Øjenvipper nuancering er en proces, hvor vipperne er farvet for at gøre dem mørkere og mere fremtrædende. Vipperne er farvet en række forskellige farver herunder sort, brun, grå eller endda blå afhængig af hvad passer bedst til en persons teint. Det er et godt alternativ til mascara, som ofte kan være temmelig rodet. Øjenvipper toningssystem især fordele mennesker, der er følsomme over for makeup eller føre aktiv livsstil, og kan ikke være konstant bekymre sig om deres makeup på bænken.

Hvor længe det varer

Fleste af øjenvipper nuancer sidste ca 4 til 6 uger. Processen er hurtig og noninvasive. Nuancen er opnået ved hjælp af en sikker vegetabilsk farvestof, og hele processen tager omkring 15 minutter. Før proceduren kan gøres, skal klienten deltager i en høring med en professionel skønhed terapeut, der vil gælde en patch test for at sikre, at der er nogen allergiske reaktioner eller negative bivirkninger til produktet. På salon, teknikeren sætter en bomuld bolden under begge øjne, gælder farvestof og lader det indstille i ca 10 minutter. Bagefter, er farvestoffet fjernet med vand. Undertiden mild stikkende kan forekomme hvis farvestoffet ved et uheld kommer i øjnene.

Tips og advarsler

Øjenvipper toningssystem kan være potentielt farligt for øjnene, så det gøres bedst ved en uddannet professionel. Selvom at-home farvning kits er tilgængelige, kan de være meget rodet og svært at bruge med en endnu højere sandsynlighed for at være farlige for øjnene. Derudover vil øjenvipper toningssystem udført af en professionel vare længere end hvis gjort i hjemmet. Øjenvipper toningssystem kan også være dyrt, og da det kun varer 4-6 uger, det kan blive en bekostelig vane.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com