Mental sundhed spil for børn

08/15/2013 by admin

Arbejde med børn i en mental sundhed indstilling kræver forskellige strategier end bruges når du arbejder med voksne. Da de typisk ikke der frivilligt, er de som regel mindre investeret i deres behandling. Spille spil aids at engagere børn i behandling ved at gøre terapi sjov. American Academy for børne- og Ungdomspsykiatrisk psykiatri tyder på, at børn kan bruge spiller, tegning, foregiver og bygning at udtrykke sig og lære at løse problemer. Kan du købe terapi spil gennem detailbutikker eller mental sundhed kataloger, men de kan også være håndlavede eller fantasifulde spille spil som koster lidt eller intet.

Bord og kortspil

Mental sundhed kataloger har brætspil tilgængelig for en bred vifte af mentale sundhedsproblemer. Der er bord spil specielt designet til at behandle depression, selvværd, opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse og meget mere. Generelle brætspil kan også bruges til at behandle terapeutiske spørgsmål. Brug klassiske spil som Candy Land eller sorteper i gruppeindstillinger til adresse sociale færdigheder eller Operation til at forbedre selvværd. Blot tilføje et trin til et traditionelt spil tilpasses terapeutiske mål som spørger barnet til at gøre en positiv erklæring før hver tur på spillet.

Strategispil

Strategispil er især nyttige værktøjer til opbygning af selvtilliden, kontrollere impulser, forbedre problemløsning færdigheder og forbedre teambuilding-færdigheder. Disse spil omfatter Jenga-type bygning spil, Domino og Dam eller skak. Strategispil involverer tænkning om det næste træk og planlægning frem som problemløsning færdigheder og impulskontrol gør dem nyttige for børn med opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse. Børn med lavt selvværd drage fordel af den succes, de har ved varetagelse af en opgave eller at færdiggøre spillet. Disse spil adresse teambuilding-færdigheder når det bruges som en gruppe aktivitet.

Håndlavede spil

Bruge lidt kreativitet og lave dine egne spil. Lave punktum afslutning kort ved at skrive ufuldstændige sætninger på kartotekskort. Spørge barnet at læse hvert kort og fuldføre sætningen. Efter hver tur barnet kan flytte en token på en håndlavet bord eller får et stempel på en kort. Tegne ansigter med forskellige udtryk på paptallerkener og spørge barnet til at beskrive, hvad følelsen er og identificere en gang de følte på den måde. Skjule små perler i fjollet-Kit eller håndværk dejen. At finde perler adresserne, problemløsning og opmærksomhed til opgaven.

Fantasifulde spille spil

Fantasifuld leg, eller rollespil, spil kan anvendes på enhver spørgsmål om mental sundhed. De giver terapeuten mulighed for at tilpasse sig de behov og psykiske målsætninger for barnet, og give barnet mulighed for at deltage i ledelsen af stien spillet tager. Børn med depression kan "lade" til at være glad og beskrive, hvordan det føles. Børn med impulskontrol problemer kan handle ud passende og upassende opførsel. Børn med lavt selvværd kan forestille sig, de er en prinsesse eller super-helten. Børn, der er blevet misbrugt og kan ikke beskrive hændelsen kan handle ud misbrug situationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com