Om Lactobacillus Acidophilus HA122

02/26/2010 by admin

Lactobacillus acidophilus HA122 er en naturlig probiotiske, som kan have flere sundhedsmæssige fordele. Svarer til kroppens naturligt forekommende "sunde bakterier," lactobacillus acidophilus HA122 menes at hjælper kroppen med at modstå væksten af usunde bakterier. Overvækst af usunde bakterier kan kaste normal fordøjelse og gøre kroppen modtagelige for infektioner. Probiotika som lactobacillus acidophilus er tilgængelig via visse naturlige fødevarer og i p-piller, kapsel eller pulver form.

Probiotika

Probiotika er levende, mikroskopiske encellede organismer som bakterier, gær og virus ligesom dem, der forekommer naturligt i kroppen. I tilstrækkeligt antal, kan probiotika handle for at opretholde balancen mellem sunde bakterier, der er gavnlige for kroppen, og de usunde, er altid på angreb. Mens ikke afgørende for et godt helbred, fremme probiotika som lactobacillus acidophilus HA122 kan godt helbred, tilsyneladende ved at behandle visse sygdomme og fremme generel wellness.

Lactobacillus Acidophilus HA122

Lactobacillus acidophilus er en art af probiotiske. Lactobacillus acidophilus HA 122 er en stamme, en række arter. I almindelighed, er lactobacillus en af de mere udbredte naturligt forekommende probiotika.

Dosering

Lactobacillus acidophilus kan findes naturligt i fødevarer, såsom yoghurt, kefir, gæret og ugæret mælk, miso, tempeh, sauerkraut og visse juice og soja drikkevarer. For at få lactobacillus acidophilus i kontrollerede mængder, typisk købe 5-10 milliarder pr. dosis, et kosttilskud. Nogle producenter angiver på etiketten at supplere de sælger indeholder lactobacillus acidophilus HA122.

Funktion

Ifølge det nationale Center for komplementær og alternativ medicin studerer forskere de positive virkninger af probiotika som lactobacillus acidophilus på sundhed sygdomme forårsaget af usunde bakterier, gær, svampe og andre organismer. Probiotika kan bidrage til at kontrollere diarré fra infektioner eller som en bivirkning af brug af antibiotika, laktose intolerance, irritabel tyktarm (IBS), andre tarmproblemer som colitis ulcerosa og Crohns sygdom, sår og kroniske mave betændelse, huller i tænderne og paradentose, vaginal og urin infektioner, nogle luftvejsinfektioner og hudinfektioner.

Hvad er nogle overvejelser?

Lige nu, der er begrænsede beviser at probiotika har noget mere end en placebo-effekt. Mere forskning er nødvendig for at bekræfte de sundhedsmæssige fordele, at nogle producenter og brugere eller probiotika hævder. Der er mulighed for, at probiotika faktisk kan forårsage infektioner, påvirker stofskiftet og føre til autoimmune reaktioner. Altid fortælle din sundhedspersonale hvilke kosttilskud du tager.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com