Hvem kontrollerer medicinpriserne?

03/05/2010 by admin

Pfizer, at receptpligtig medicin udgifter i USA er afhængige af markedskræfterne, ligesom alle andre varer, som sælges. Hvis prescription drug priser blev kontrolleret, siger Pfizer, at det ville skære drastisk på mængden af forskning udført for at helbrede sygdomme.

Overskud

Ifølge, aflcio.org "i 2001, da økonomien tumlede og virksomhedernes overskud der sank den gennemsnitlige formue 500 company, medicinalfirmaerne på listen over top 500 så deres fortjeneste soar med 33 procent fra det foregående år."

Kontrol i andre lande

Pfizer, i øjeblikket leder i profit fra stoffer, oplyser på sin hjemmeside at receptpligtig medicin er billigere i andre lande, da de har priskontrol sat af regeringen.

USA kontrol

USA har ikke priskontrol på receptpligtig medicin. Priserne bestemmes af "markedet kraft." Mange mennesker i USA er ikke har råd til lægemidler, der er nogle gange mere end $10 dollars om p-piller.

Ræsonnement

Drug virksomheder, at grunden til denne prissystem virker er fordi omfattende forskning ville være umuligt, hvis medicinpriserne blev kontrolleret.

Tips

Hvis du er ordineret en medicin og har kan ingen forsikring, store narkotika virksomheder tilbud drug bistand og du være stand til at modtage din medicin gratis. Se deres hjemmesider for flere oplysninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com