Negative virkninger af Acai Berry

10/08/2016 by admin

Negative virkninger af Acai Berry

Acai bær har overtaget helsekost marked efter en februar 2008 påtegning af Oprah og Dr. Oz, hvor lægen inkluderet acai bær på hans anti-aging tjekliste. Rapporter, bærrene hjælpe lette vægttab, øge energi og har massive mængder af antioxidanter har fået folks opmærksomhed. Ifølge SPINS, en Shcaumburg, Illinois-baseret markedsundersøgelse fast, amerikanske udgifter på acai-baserede produkter fordoblet sidste år, at tilføje til en kæmpestor $104 millioner. Oplysninger om den frugt positive virkninger er let tilgængelige for alle med en computer eller tv, men hvad om de negative virkninger? Acai bær er for nylig blevet forbundet med miljøskader, lav kvalitet produkter, svindel og endda sundhedsrisici.

Omkostninger for miljøet

Junglen acai er fundet i lider under allerede, og så er de indfødte folk, der bor der. Ifølge acaiberryinfo.org, kan ikke høst tidligere gjort ved hjælp af naturligt voksende palmer i junglen opfylde de aktuelle behov, resulterer i klare opskæring og udbredt anvendelse af pesticider og gødning. Brasilianske agronom Alfredo Homma har udtrykt bekymring over situationen bliver skadelig for regnskoven, han henviser til det som "en form for grøn skovrydning", hvor "de bringe ned forskelligartede skove og erstatte dem med en enkelt kultur--acai." Bloomberg.com rapporterer, at de indfødte folk i Brasilien nu glip af en fødekilde, de har afhang for utallige år på grund af denne ukontrollerede deportation af acai bær.

Tilsatte ingredienser

Ud over skaden det gør miljøet, acai også kan skade den menneskelige krop. Da den vokser kun i en bestemt region, skal det behandles og forseglet der på samme dag, ellers det vil rådne. Produktet er sjældent solgt som en faktiske bær, men i pilleform. Mange forbrugere kan være uvidende om tilsatte ingredienser som sukker og koffein, Tom ingredienser ofte brugt til at skære omkostninger, der kan have årsag negative virkninger for forbrugerne. Nogle ingredienser er opført, men nogle kan ikke, indlevering forbrugeren i mørke.

Udvinding teknikker

Selv efter sin påtegning, Dr. Oz udgivet en "køber, pas" online om problemer med udvindingsmetoder og høstningen. Hans gennemgang hold "tilbragte 6 måneder test 20 forskellige acai produkter og fundet nogle til at have nogen effekt overhovedet." Svindel at sælge falske produkter hævder at indeholde den ægte vare er over hele internettet, og der er ingen måde at fortælle hvilket produkt du kan stole på.

Fare for sundheden

Acai bær kan også være en trussel mod det menneskelige legeme, især hvis du har præ-eksisterende forhold. Ligesom nogen frugt, acai bær kan forårsage diarré, nogen mere end 3.000 mg kan vise sig problematisk. Diabetikere bør se ud for skjulte sukkerindhold, og mennesker med pollenallergi har rapporteret komplikationer efter spise acai bær.

Medicin interaktioner

Frugten kan interferere med nogen form for medicin. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center gør det vigtige punkt, at mens antioxiderende virkning kan bidrage til bekæmpelsen sygdomme såsom kræft, de samme antioxidanter kan hindre kemoterapi narkotika, paafoerer bestemte kræftbehandlinger mindre nyttige. De anbefaler, tale med din læge før der træffes nogen beslutninger om kost ændring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com