FDA godkendt kolon rensning

03/31/2014 by admin

Kolon rensning er en stadig mere populære praksis. Det bruges til at hjælpe med at afgifte kroppen og kickstarte vægttab. Det kan også bruges som periodiske terapi for nogle sygdomme. Men ikke alle former for kolon udrensning er sikker. Nogle kan være mere skadelig end den tilstand, de behandler. Det er vigtigt at vide, hvilke fremgangsmåder i kolon rensning er virkelig gavnligt og godkendt af Food and Drug Administration (FDA). Af praktiserende kolon udrensning, folk flush toksiner lige ud af deres system og resultaterne inkluderer et løft i energi og en generel følelse af velvære.

Medicinske procedurer

Kolon rensning er normalt udføres før store medicinske procedurer, der påvirker tyktarmen. Den hyppigst anvendte metode er et lavement. I denne procedure, er en lille mængde af vand indsat i endetarmen gennem et rør, der er blevet indsat. Dette vand skyller ud fecal spørgsmål, således at tarmen er tom. Kolon rensning er udført før større kirurgiske indgreb på tyktarmen og også før undersøgelser som røntgenbilleder af tarmkanalen, der kræver brug af kontrast.

Professionelle kolon hydroterapi enheder (klasse II) bruge sanitære, engangs dyser til at give et alternativ til fjender og nogle er reguleret af FDA. FDA anbefaler "kontrol med din sundhedspleje udbyder før de køber medicinsk udstyr eller at opnå tjenester."

Popularitet

I de seneste år er er populariteten af hjem colon udrensning steget. Virksomheder, der fremmer denne praksis hævder deres produkter hjælpe afgifte personens system og også hjælpe med at tabe. Tanken om vægttab er en af hovedårsagerne til denne praksis er blevet så populær. Flere virksomheder har udviklet kolon rensning produkter fremstillet af alle mulige kombinationer af urter og andre stoffer. Disse produkter kommer som tabletter eller kapsler skal indtages oralt, eller lavement-lignende løsninger til at blive administreret gennem endetarmen. For de bedste resultater anbefales de bruges på grundlag af "almindelige".

Ingen FDA godkendelse

Til dato, er der ingen over-the-counter kolon udrensning produkt, der har modtaget godkendelse fra FDA. Dette skyldes dels, at disse produkter har ingen gyldig videnskabelige undersøgelser at beviser deres fordele og sikkerheden for deres procedure. Det er også manglen medicinsk godkendelse af disse metoder. Men de fleste, hvis ikke alle, virksomheder at fremme disse produkter fast statslige deres kolon udrensning system er sikker og gavnlig. De markedsføre produktet som en kur til alle lidelser og en booster for hurtigere vægttab. De fremmer også deres systemer som brugervenlig og praktisk samt billig.

FDA klassificerer Colon kunstvandingssystemer som udstyr i klasse III. Dette betyder, at de ikke kan afsættes lovligt ikke til medicinske formål (f.eks. før et radiologisk eller endoskopisk undersøgelse, kirurgi, osv.). Intet system er blevet godkendt for rutinemæssig kolon rensning eller for at fremme ens generelle velvære, selv om nogle af deres ingredienser er blevet godkendt af FDA til andre anvendelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com