Anvendelser af en luft stemmer

03/30/2014 by admin

Anvendelser af en luft stemmer

Fodboldstjerner David Beckham og Wayne Rooney bruge air kaster når inddrive fra sportsskader. Mange andre sportsfolk, professionelle og amatør, gøre alt for, og med god grund. Den amerikanske Academy af ortopædiske kirurger foreslår at bruge luft kaster til at stabilisere skader, som revet ankel ledbånd. Nogle luft kaster immobilisere skader, ligner gips afstøbninger, mens andre anvender konstant pres på tilskadekomne muskler. Air afstøbninger er primært lavet af plast og luft, hvilket gør dem lette vægt, flytbare og komfortable under genoprettelsen.

Ankelskader

Ortopædiske kirurger, sports medicin læger og fysioterapeuter bruger ofte luft kaster til at mobilisere forstuvet og brækkede ankler. Luft stemmer giver solid ankelstøtte men gør det muligt at fjerne stemmer for rehabiliterende behandlingsformer. Det puder anklen, giver konstant pres for at mindske eller forhindre hævelse og giver stabile komfort som du helbrede og genvinde uafhængige walking.

Knæskader

Bruge en luft stemmer for Knæskader og nyttiggørelse fra knæoperationer. Nogle modeller ombrydes omkring dit knæ og hold is og koldt vand til smertebehandling. Den oppustelige cuff giver komprimering for at reducere hævelse og blødning. Længere ben modeller stabilisere dit knæ og begrænse sin vifte af bevægelse. Disse bruges ofte efter operation eller skade, også, men der bruges mere som gipsbandager og ikke terapi behandlinger.

Elbow personskader

Lateral epicondylitis, også kaldet golfspillers albue eller tennisalbue, er smertefuld og invaliderende. Behandlinger varierer fra doser af acetometaphine og ibuprofen til kirurgi, men mange mennesker bruger en kombination af drug behandlingsformer, motion og bands til at lette smerter og hastighed inddrivelse. Air afstøbninger brugte for lateral epicondylitis bruge små lufthuller til konstant pres på den berørte muskel snarere end komprimere den hele armen. Alan R. Stockard, læge af osteopatisk medicin og forfatter, hævder, "den mest effektive rem i min erfaring har været Aircast pneumatisk armbind. Folk bruger disse til at lette smerter uden at reducere deres vifte af bevægelse eller aktivitet niveau.

Foden skader

Mennesker med foden skader bruger luft afstøbninger. Disse er lignende til gips afstøbninger. De støtter og immobilisere foden, men er lavet af plastik og oppustelige luftlommer. Luftlommer yde komplet support gennem deres brugerdefineret fit inflation, hvilket reducerer hævelse og fremmer heling. Stemmer er aftageligt, som aids i badning, behandlinger, strækøvelser og generelle komfort. Air kaster har også en rocker-type sål. Det distribuerer din vægt på en komfortabel måde og fremmer tidlig mobilitet. Fysioterapeuter og sport undervisere bruger ofte luft kaster fordi de er nemme at bruge, giver stabilitet og støtte til tilskadekomne områder og er nem at transportere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com