Ficus antidiabetika aktivitet

04/13/2014 by admin

Ficus antidiabetika aktivitet

Uddrag af banyan tree (Ficus bengalensis), figenblad (Ficus carica) og andre Ficus arter har været brugt i folkemedicinen til behandling af diabetes. Typisk, bark eller blade er udvundet i vand eller ethanol og ekstraktet er givet mundtligt til den berørte person. Ficus ekstrakt synes at være effektive til at sænke blodsukkerniveauet i diabetes syge.

Baggrund

Type 2 diabetes er kendetegnet ved en manglende evne til at kontrollere blodsukkerniveauet. Overskydende blod glukose og insulin resistens fører til en række sundhedsproblemer, herunder reduceret perifere blodcirkulation, hjertesygdom, nyresygdom og meget mere. I type 2 diabetes, Lidende kan producere insulin reaktion på øget blodsukker, men celler er resistente over for følgerne og absorberer ikke glukose.

Overvejelser

Diabetes er forårsaget af skader i bugspytkirtlen celler, der producerer insulin, eller cellulære resistens over for insulin--insulin er produceret men ikke har virkningen at tillade glukose til at blive absorberet af kroppens celler og væv. Flere klasser af narkotika er blevet udviklet for at reducere blodsukkerniveauet hos type 2 diabetikere. Metformin (Glucophage) er almindeligt ordineret, og det virker ved at sænke glukose produktion i leveren. Andre medicin virker ved at stimulere cellerne i bugspytkirtlen til at producere mere insulin. For mere alvorlige tilfælde er insulin terapi påkrævet.

Forskning

Forsøgsdyr som rotter kan foranlediges til at have diabetes ved dosering dem med stof alloxan. Dette giver en befolkning af diabetisk dyr, der kan derefter blive doseret med forskellige uddrag af Ficus at afgøre, om Ficus ekstrakter kan vende de diabetiske effekter forårsaget af alloxan. Dyrene fodres omhyggeligt kontrolleret kost og glukose i blodet overvåges. Uddrag af Ficus administreres oralt, og effekt på at reducere blodsukkerniveau overvåges regelmæssigt. Hypoglykæmiske effekter (sænke blodsukker) angiver, at ekstraktet er effektiv i at hjælpe til at styre diabetes.

Effekt af Ficus uddrag

Forskere har brugt varmt vand ekstrakter samt ethanol Uddrag af forskellige dele af Ficus planter til at undersøge virkningerne af kontrollerende blodsukkerniveau. Ficus ekstrakter tilsyneladende lavere blodsukkerniveauer hos forsøgsdyr, der er præ-diabetes og diabetisk. Ficus ekstrakter vises at stimulere bugspytkirtlen til at producere mere insulin. Derudover kan Ficus ekstrakter stimulere udnyttelsen af glukose af celler og perifere væv selv i mangel af insulin. Ficus ekstrakt til normal forsøgsdyr ikke producere hypoglykæmi.

Mekanismer

Naturligt kan forekommende glycosider i Ficus ekstrakter være de aktive komponenter i at hjælpe kontrol diabetes. Ethanol-opløselige ekstrakter kan ikke være så effektiv i styringen svær diabetes som varmt vand ekstrakter. Dette indebærer at glykosider ansvarlig for at kontrollere svær diabetes er vandopløselige. Resultaterne for ved hjælp af Ficus ekstrakter til at kontrollere diabetes i forsøgsdyr er lovende, men der er ingen væsentlige kliniske undersøgelser til at kontrollere, at Ficus ekstrakter kan styre diabetes i mennesker. Ikke desto mindre, Ficus ekstrakter har været brugt i folkemedicinen for utallige år. Mens få bivirkninger ved at tage Ficus ekstrakter er blevet rapporteret, nogle mennesker kan være allergiske og opleve øjenirritation, åndedrætsbesvær eller endda anafylaktisk shock.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com