Alternativer til Focalin

03/12/2010 by admin

Focalin eller dexmethylphenidate, er en psykostimulanser lægemiddel almindeligt ordineret til Add (opmærksomhed underskud lidelse) og A.D.H.D. (opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse). Focalin er en mildere version af Ritalin (methylphenidat). Som et alternativ til disse stimulanser, der er mange vellykkede naturmedicin, der omfatter næringsstof og allergi test og kost terapi (2: recept for ernæringsmæssige Healing, Balch 2004).

Primær behandling

I øjeblikket er den primære behandling for lider af ADD og ADHD stimulerende behandling. De andre mere almindeligt ordineret medicin for disse lidelser er Adderal og Ritalin.

Ernæring og Tilføj

Ernæringsmæssige ubalancer kan forårsage ADD symptomer. For eksempel, ligner symptomer på hypoglykæmi ofte ADD symptomer. Blodsukker uregelmæssigheder kan efterligne ADD symptomer og kan være forårsaget af en kost med højt raffineret, forarbejdede fødevarer. Fødevareallergi, vitamin, mineral, aminosyre og andre næringsstoffer ubalancer og tilsætningsstoffer til fødevarer kan forårsage ADD symptomer.

Ernæring forskning

Der er mange ernæringsmæssige virkninger i Tilføj. Flere og flere mennesker er på udkig efter alternative behandlinger og henvender sig til ernæringsmæssige retsmidler. I "The tilføje svar," viser Dr. Frank Lawlis, at mange undersøgelser, ernæringsmæssige retsmidler såsom kost modifikation og mad allergi test blev en succes i 70 procent af tilfældene.

Advarsler

Stimulanser bliver ordineret til mange børn, herunder førskolebørn. Disse medikamenter er ofte hakkede op og indåndes gennem næsen og kan fungere som gateway narkotika for disse børn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com