Årsagerne til hofte smerter om natten

01/09/2011 by admin

Årsagerne til hofte smerter om natten

Smerter i hoften kan være placeret på dine sider eller hvor dine ben- og hoftemusklerne mødes, og kan variere fra mild til svær afhængigt af årsagen. Hofte smerter om natten kan forårsage du har svært ved at falde eller opholder sig i søvn, og længerevarende smerte kan kræve en medicinsk vurdering. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic omfatter årsagerne til hofte smerter om natten skader og fælles lidelser.

Avascular nekrose

Avascular nekrose er en progressiv tilstand, der involverer din knoglevæv død. Det er mere almindeligt i vægtbærende led såsom hofte, og det kan medføre vedvarende smerter.

Bursitis

En betændelse eller infektion af bursae i din hofteled kan få dig til at opleve hofte smerter om natten; Smerten kan blive forværret af visse sovestillinger.

Dislokation

En dislokation af din hofte kan skyldes en skade såsom et fald, og kan forårsage du har smerter om natten, især hvis du sove liggende på din side. Hvis du har forvredet din hofte, du vil være i stand til at flytte ben ordentligt og skal søge øjeblikkelig lægehjælp. Efter din hofte er reduceret eller sætte tilbage på plads, kan du stadig opleve smerter fra skaden.

Slidgigt

Slidgigt i din hofteleddet kan få dig til at opleve hofte smerter på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten, især når de lægger vægt eller pres på hofteleddet.

Osteoporose

Kvinder, kan især efter overgangsalderen, udvikle osteoporose i hofte, som kan forårsage hofte smerter om natten og under fysisk aktivitet. Osteoporose er tabet af knogledensitet over tid.

Iskias

Iskias er en betingelse forårsaget af betændelse i din iskiasnerven, og det kan forårsage hofte smerter om natten, hvis du sover liggende på ryggen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com