Hvad sker der med overskydende hud, når du mister vægt?

01/17/2011 by admin

Hvad sker der med overskydende hud, når du mister vægt?

Vægttab er ofte forbundet med uinteressante, strakte hud, som hænger på kroppen. I virkeligheden, er slasket hud ikke altid en bivirkning af vægttab. Der er ideelle kostvaner, som bidrager til at forhindre huden fra sagging mens du udgyde pounds. Unge mennesker har mere elastisk hud, så det er mindre tilbøjelige til at blive slasket.

Årsager

Når en person er overvægtig, har huden til at strække til at rumme fedt under det. Huden er et elastisk organ, og efter et lille vægttab kan det normalt genvinde sin normale form og størrelse. Men for folk der er sygeligt overvægtige, fede i mange år eller er blevet ældre, huden er mindre tilbøjelige til at vige tilbage til sin oprindelige størrelse efter vægttab. Disse mennesker er tilbage med hængende sildelapper af overskydende hud.

Huden fjernelse kirurgi

For dem med store mængder af overskydende hud, kan det være klogt at gennemgå en operation for at fjerne den. Kirurgiske huden fjernelse procedurer har væsentligt forbedret, siden de begyndte mere end 40 år siden. Den mest almindelige operation site er maven, som kan være modelleret og Konturskårne med en maveplastik.

Undgå løs hud

Der er måder at undgå at oprette pletter af overskydende hud, når vægttabet. Ifølge vægt tab ekspert Karen Sessions, bør du kun miste to pounds per uge på de fleste. Ikke reducere din fødeindtagelse; i stedet, forbedre den ernæringsmæssige værdi af hvad du spiser. Spiser for lidt gør kroppen hamstre fedt og skaber elastisk, løs hud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com