Hvordan til at definere de allierede sundhed

02/05/2014 by admin

I de seneste årtier, med fremkomsten af mere avancerede metoder til medicinsk diagnose og behandlingsprocedurer, har der været en stigende efterspørgsel efter eksperter uddannet inden for specialiserede medicinsk pleje at levere sundhedsydelser til offentligheden. De fleste af de fagfolk, der arbejder inden for sundhedsvæsenet er ikke læger eller sygeplejersker, men andre højtuddannede specialister. Endnu uklart, folkeoplysning som allieret sundhed arbejdstagere er og hvad de gør. Sundhedssystemet forbrugerne kan bedre definere betydningen af allierede sundhed ved at dømme flere afgørende faktorer.

Instruktioner

• Identificere kategorier af allierede sundhedspersonale. De grundlæggende grupper af sundhedspersonale omfatter læger, sygeplejersker og allierede sundhedspersonale. Mange typer af sundhedspleje erhverv, karrierer og erhverv falder inden for kategorien allierede sundhed (Se nedenstående ressourcer). Ifølge National Healthcareer Association (NHA), fortsætter erhverv i sundhedssektoren industrien med at være den hurtigst voksende segment af nationens jobmarkedet. Udviklingen forventes at fortsætte som de amerikanske befolkning bliver ældre.

• Overveje de bidrag, som allieret sundhedspersonale og de tjenester, de leverer til sundhedspleje. Skelne mellem ikke-læge allierede sundhedspersonale fra de fagfolk, der praktiserer medicin, sygepleje, podiatry og tandpleje. Sundhedspersonale, der ikke er læger eller sygeplejersker er medlemmer af den allierede sundhedserhverv. Medicinske teknikere eller teknologer og kliniske rehabilitering terapeuter er eksempler på allierede sundhedspersonale. Allierede sundhedspersonale er højt kvalificeret sundhedspersonale, hvoraf mange er klinisk personale, der er specialister på deres felter. Ligesom andre fagfolk skal allierede sundhedspersonale opfylde uddannelses- og uddannelsesmæssige standarder, ud over at opnå statslige og/eller national certificering og akkreditering, licensure og videreuddannelse credits. Akkreditering processer sætte de faglige standarder for arbejdstagere i de forskellige områder af allierede sundhed. Målet med disse standarder er at forbedre kvaliteten af patientbehandlingen ved at sikre, at de allierede sundhedspersonale er kompetente og kvalificerede i deres specifikke områder af ekspertise.

• Bestemme om et bestemt felt af allierede sundhed fokuserer på patientbehandlingen specialområder ikke er relateret til læger eller sygeplejersker. Selv uden at være læge eller sygeplejerske, er allierede sundhedspersonale i stand til at levere høj kvalitet patientpleje tjenester, som giver for forebyggelse og behandling af sygdomme og personskader, det mål er at holde folk raske.

• Etablere, uanset om de fagfolk, der arbejder i et område med allierede sundhed yde direkte patientpleje. Allierede sundhedspersonale hjælpe andre sundhedspersonale i udredning og behandling af sygdomsprocesser. Positioner i allierede sundhedsindustrien kræver fagfolk, der er uddannet og kvalificeret til at levere en række diagnostiske, terapeutiske, tekniske, rehabiliterende og andre support-services, som de arbejder med andre som en del af en sundhedspleje team.

• Finde ud af, hvis feltet ansætter kvalificeret allierede sundhedspersonale til at udøve deres erhverv. I mange situationer er allierede sundhedspersonale nu ansvarlig for at udføre deres tjenester uafhængigt med minimal eller ingen tilsyn af en læge. Men de allierede sundhedspersonale også fungere som en del af en sundhedspleje team, og derfor skal samarbejde med andre læger i at yde pleje til patienter. Effektive sundhedsydelser involverer samarbejde mellem allierede sundhedspersonale og en patients behandlende læge. Allierede sundhedspersonale holde klinikere informeret om en patients fremskridt og respons på behandlingen. Bare det samme som i andre erhverv kræver erhverv, at gør op allierede sundhedsområdet, at fagfolk i overensstemmelse med de begrænsninger og regulerende vedtægter pålagt af deres særlige licensorgan.

Tips & advarsler

  • Eksempler på allierede sundhedspersonale radiologi teknikere, respiratorisk terapeuter, phlebotomists, kirurgisk teknologer, talepædagoger, ernæringseksperter, medicinske assistenter, kliniske psykologer, fysiske og ergoterapeuter, paramedicinere og medicinsk transcriptionists for at nævne nogle få.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com