Hvordan skal man behandle med mennesker, der nægter at stoppe med at ryge

01/07/2011 by admin

Rygning er en afhængighed. At give afkald på enhver afhængighed er ikke let, men rygning har længe været anerkendt som en af de hårdeste vaner til at forlade. Mange mennesker forsøger flere gange at Rygestop--kun at starte igen dage, uger, måneder, nogle gange endda år senere. Beskæftiger sig med mennesker, der nægter at forlade rygning kan være noget af en udfordring, men det er vigtigt at huske på, at rygning er en afhængighed. Nikotin holder en kraftfuld svaje over sindet. Forstå det, er der nogle skridt du kan tage til at indgå i en samtale med en person, der nægter at udrydde rygning vane.

Instruktioner

Beskæftiger sig med rygere

• Udtrykke optimisme at en dag rygeren vil afslutte. Ikke gør det i en nagende eller fordømmende måde. I betragtning af afhængighed på arbejde i en ryger tankerne, gøre din erklæring fra en kærlig og støttende sted. Tal ikke om det regelmæssigt. Lejlighedsvis minde rygeren, at du er bekymret for hans helbred og vil gerne have ham til at forlade.Husk at de fleste mennesker, der forsøger at stoppe med at ryge ikke gør det på deres første prøve; i gennemsnit er fem til syv forsøg før succes. Så hvis ryger i dit liv beslutter at afslutte, bevare din optimisme og støtte. Men igen, ikke nag.

• Fastlægge grænser. Grænserne er afgørende for at opretholde et sundt forhold med en person, der nægter at stoppe med at ryge. Du, som en ikkeryger, har al mulig ret til at anføre dine regler og opfyldt disse regler. Hvis du ikke ønsker ryger at blive blæste i huset, skal så han gå udenfor. Hvis du ikke ønsker at lugte røg på ham, gør ham ændre sit tøj, når han er færdig med at have en cigaret. Hvis du ikke ønsker at lytte til ham hoste, Sørg for han går ind i et andet rum når de begynder at hoste.

Dog skal du bo fleksibel i dine krav. Rygere er ikke pariaer, og så længe din sundhed ikke forringes, de også har rettigheder. Kommunikere og nå frem til gensidigt tilfredsstillende konklusioner. For eksempel, skal du måske beslutte sammen at rygeren kan ryge i garagen, men ikke i huset.

• Bevare roen. Husk, at nikotin er en vanedannende stof ligesom alkohol, heroin eller kokain. Nogle rygere vil straks få defensive om beslutningen om at ryge. Ved at opretholde en følelse af ro, kan du få dine point på tværs med blid myndighed. Denne tilgang gør det klart at du ikke giver din godkendelse af eller støtte til en ryger vane, men du er villig til at behandle afhængighed på gensidigt acceptabel vilkår.

Tips & advarsler

  • Ikke rydde op efter en ryger. Etablere i dine regler, som han skal rense sin egen askebægre og disponere over sin egen cigaretskod. Det er ikke din opgave at drage omsorg for en person, der nægter at forlade.
  • Henkastet Lad rygeren, at hvis han vælger at forlade, der er masser af muligheder for at hjælpe. Visse medikamenter, hypnose, akupunktur og støtte grupper er et par.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com