Hvordan man kan overvinde en irrationel frygt

12/27/2010 by admin

Hvordan man kan overvinde en irrationel frygt

Irrationel frygt kan hjemsøge dig i det meste af dit liv. Du kan kæmper med at forstå, hvordan den irrationelle frygt tog fat. Healthy.net tyder på, at en konstant kamp med frygt og angst kan have en negativ effekt en dit selvværd og selvtillid. Selv om at overvinde frygt kan synes håbløst, der er styre teknikker, der kan hjælpe dig med at frygt i stedet for at lade det styre dig.

Instruktioner

• Praksis fokuserer. Når du begynder at opleve frygt, fokusere på et objekt, der betyder meget for dig. Dette kunne være et billede, familie arvestykke eller noget andet du holder af. Tror kun for objektet. Hvis andre tanker kommer ind i dit sind, bringe fokus tilbage til objektet. Healthy.net tyder på, at denne teknik vil få dit sind slappe af eller frigive nervøsitet.

• Udsæt din frygt. Psykologi foreslår i dag at udsætte dig selv til frygt i korte byger kunne hjælpe dig med at overvinde den. For eksempel, hvis du har en frygt for elevatorer, udsætte dig selv til indersiden af en elevator i en til to sekunder på tid. Som du fortsætter med at tilbringe tid i elevatorer, vil du lære at undertrykke din frygt. Når du føler dig tryg med den korte tid, gradvist tilføje flere sekunder. Som du udsætter dig selv for frygten, begynder det at aftage.

• Forestil dig din frygt. Luk øjnene og tænk på det, der skræmmer dig. Koncentrere sig om at frygte. Nedskrive følelser du har. Billede dig at overvinde frygten; nedskrive de sejrende følelser, som du har. Ændre dine tanker mod frygt måske hjælpe dig erobre det. Mayo Clinic foreslår at lære alternative overbevisninger om din frygt vil ændre den indvirkning på dit liv.

• Oplev årsagen. Forestil dig den første gang du følte denne frygt. Beskrive mennesker, farver, situation og følelser forbundet med denne gang. Gennem denne øvelse, kan du opdage, hvad der forårsagede frygten i første omgang. For eksempel, måske en frygt for mørke har manifesteret på grund af en skræmmende situation i din barndom. At opdage de skræmmende situation og tage kontrol af det kan mindske din frygt. Hvis du kæmper med at finde årsagen til frygten, kan hypnoterapi hjælpe med denne opdagelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com