Sådan kontrolleres for en brok

02/19/2014 by admin

Et Brok er en brud eller svagt punkt i væv, der holder et organ på plads. Avanceret Brok kan resultere i et organ, der arbejder sig vej gennem hullet. De kan tage lang tid at udvikle eller kan ske umiddelbart efter en form for traumer. Enten måde, Brok skal identificeres og patienter skal have en læge hyret til at lave dem.

Instruktioner

• Undersøge din torso for buler eller hævelse. Hvis et organ er trængt muskel, kan du muligvis ser den lille bule, der er resultatet af dette. Har nogen tjekke din ryg og andre steder du ikke kan se på din egen.

• Tryk på sagte ind i din krop til at prøve at føle for en brok. Noget ud over sædvanlige kan være en manifestation af en brok. Nogen bump eller bløde anomalier kunne være et orgel svulmende gennem dine muskler. Ligesom er tilfældet med en visuel kontrol, har en ven check den svære at nå dele. Fælles steder for Brok er inde mave knapper og i lysken.

• Overveje den smerte, du føler, hvis du har nogen overhovedet. Brok kan forårsage skarpe og kedelige slags smerter. Fordi du kunne have vredet organer, hvis smerten bliver værre, når du står, kan smerten være resultatet af din Brok. Hvis du har yderligere smerte ved at trykke på en mistanke om Brok, kunne dette være yderligere bekræftelse.

• Deltage i den frygtede form for Brok check. Det kan ikke være behageligt, er diagnosticere en brok i lysken noget, der bør gøres. Du kan finde en brok i lysken ved at få i en oprejst position. Tryk på fingrene ind i scrotalt huden og på fingeren mod skambenet tubercule. Du skal kunne føle den lyskelymfeknuder ringen. Anvende stress, som om du ved hjælp af badeværelset. Hvis du føler noget malplaceret, kunne dette være en brok.

• Kig under overfladen ved hjælp af røntgenstråler. Læger kan bruge røntgenstråler til at diagnosticere en Brok for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com