Hvordan arbejder elastikker med seler?

12/18/2010 by admin

Hvordan arbejder elastikker med seler?

Hvorfor elastikker?

Hvis du nogensinde har haft seler, kan din specialtandlæge har ordineret elastik vedhæftede filer i parenteserne. Du sandsynligvis så en drastisk forbedring i rethed af tænderne, mens ved hjælp af elastikker. På grund af deres styrke, kan elastikker forårsage tænder til at bevæge sig i forskellige retninger og glatte hurtigere. De kan også forårsage mere smerte og ubehag på grund af denne ekstra styrke, og kan være svært at sætte på og tage ud hver dag. Dog kan de høj grad forkorte varigheden den ene bærer seler, hvilket er grunden til så mange Odontologer anbefale dem.

Hvordan elastikker hjælpe med glatte tænder

Når en specialtandlæge bruger elastikker, han kroge en elastik på et øverste beslag og kroge det til de lavere beslag, så elastikken går lodret eller diagonalt fra én konsol til en anden. Spændingen i elastikken producerer pres på beslaget, der får tænderne til at bevæge og glatte. Denne spænding er også tilstrækkelig til at afhjælpe en overbid eller en underbite i kæben.

Begrænsninger af elastikker

Naturligt, hvis du har gummi bands på dine seler, du kan ikke spise noget fast føde. Det er hvorfor elastikker bæres ofte om natten, men hvis de er slidte under de dag, de må være taget ud og igen før og efter måltider. Elastikker kan også give problemer, hvis bæreren strækker sin mund åben for meget, hvilket medfører elastikker til smerteligt snap inde i munden. Men som med seler, de fleste wearers vænne sig til elastikker i en lille mængde af tid, og er taknemmelige for de havde dem når de ser den accelererede forløb deres tænder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com